Yardım: Bildiğiniz ücretsiz check-up (sağlık kontrolü) yapan yerler var mı?

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçmek istiyorum ama bunu oldukça pahalıya yapıyorlar. En azından benim denk geldiklerim öyle. Bildiğiniz bir hastane veya poliklinik vs var mı, bu işi ücretsiz yapan? En azından makul değerlerde?

ucretsiz hic duymadimda genelde 250 ile 500 civarinda cok lux olmayan ama kaliteli ozel hastaneler

Sanırım ücretsiz bulamayacağız. Uygun fiyatlı araştırmalar yapayım bari.

Normal de dahiliye polikliniginden yaptirabiliyorsun sadece bir kac degere bakmiyorlar diye biliyorum sgk varsa normal dvlet hastanelerin de yaptirabilirsiniz tamamen ucretsiz (bizim burda oyle)

Herhangi bir banka şubesine veya sigorta acentesine gidip tamamlayıcı sağlık sigortası veya check-up sigortası yaptırabilirsin. Daha ucuza mal olur.

Herhangi bir banka şubesine veya sigorta acentesine gidip tamamlayıcı sağlık sigortası veya check-up sigortası yaptırabilirsin. Daha ucuza mal olur.

Geçtiğimiz günlerde PTT'de bir işim vardı ve veznenin arkasında yapıştırılmış bir afiş dikkatimi çekmişti.
"Sağlık sigortası yaptırana check-up ücretsiz" diye. ₺175 gibi bir bedel yazıyordu sigorta için.

Normalde sağlık kontrolleri bu bedelden daha fazla. Ama sağlık sigortasının da bir taahhütü yok mu? Beni 12 veya 24 ay filan bağlarsa, boşuna sağlık sigortasından yararlanmış olacağım.

Normal de dahiliye polikliniginden yaptirabiliyorsun sadece bir kac degere bakmiyorlar diye biliyorum sgk varsa normal dvlet hastanelerin de yaptirabilirsiniz tamamen ucretsiz (bizim burda oyle)

Bunu bir araştırayım. Teşekkürler. :)

Poliçeler genellikle yıllık yapılır , bedeli peşin ödenir. Tamamlayıcı sağlık sig mesela yıllık poliçe ve muayene limiti 6 / 8 gibidir. Örneğin bu poliçe ile 6 anabilim dalında kontrol yaptırabilirsin . Tahlillerde sınır yok . PTT nin ki de buna benzerdir. PTT ye sormakta yarar var

Geri