Yarchitecten

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Henüz tanışıklığımız yok ama inanılmaz bi enerjisi var. Bıcır bıcır, sempatik, deli dolu , hiçbir şeyi kafaya takmayan anı yaşayan biri gibi. Forumda görmekten mutluyum arada laf atıyorum kayıtsız kalamıyor…. #lena #kimki #zaten djld.
Okulunu bitirmen mesleğinde istediğin yere ulaşabilmen dileğiyle yarchiii.

M.ö
Bir kaşık suda boğmak istenilen kişi.
Bardağı taşıran son damla.
Antipatik
M.s
Siyah ekran.
No signal.
Sempatik.

Tam bir FPS oyuncusu aşko kuşko kankişto. Çok temiz kalpli… mini kuş..

Maskülen tarzı çok hoşuma gidiyor değişik kafalara ayak uydurmasi da cabasi kafa ve bakış açısı olarak İzmirli oluşunu ortaya koyuyor aydın ve net izmirden Ankara'ya gelmesi eminim kendini çölde gibi hissettiriyor ama o herşeyi aşar güçlü güzel bir kadin )

tanışıklığımız yok ama enerjisiyle herkesi büyülemiş sevilen bir kişilik ^84

bi gruba çağırdık, bağımlısı olduk. benim minik kardeşim… kendi minik, kabiliyetleri büyük. bazen fazla saf, bazen fazla cin ama alışacak, pişecek. ileride çok çok büyük işlere imza atacak ve bizi unutacak.dfkgjdf ama ben yine de onu bir yerde izlerken ‘vay be, bizim kız dediğini yapmış, istediğini koparmış!’ diyerek gurur duyacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yarim salam ekmegi gomen valorantci ablamiz.
Bloody marry
Bloody marry
Bloody marry
Uclemesinden daha hayirli bir ismi var 3 leme olarak.
Cok "arkadas ve dost" edinmesi isminin tilsimindan sanirim.

Şahsi psikiyatristim. Otur saatlerce dertleş ( sadece ben anlatıyorum garibim dinliyor ) iyi ki var. İyi ki tanımışım. Yeri geliyor tam bir haylaz çocuk, yeri geliyor aklı başında fikir danışacağın bir insan. Saatlerce konuşsam saatlerce dinleyecek. İyi ki varsın hayatımda güzel insan, canım kardeşim.

Tatilde mi yoksa staj yoğunluğu mu yaşıyor?
Neşesini seviyor ve kendi hakkındaki anlatımlarını keyifle okuyorum.

Geri