Yarchitecten

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
@yarchitecten
Hilal sayesinde tanıdığım bir minnoşşşş
Çokzel ve enerjikkkkk <3
Tam bir yay burcu :*
Ankara’nın ısı bakanı…
Çok eğleniyorum. Gitmesin hiçç <3
Muhafazakarlardan hoslanıyo bir de jdjjfjfj
Son cümlenden sonra hemen kumaş pantalon , iskarpin ayakkabı , ince bıyık. Saçlar 3 numaradan 1 tık uzun ve yana taranmış moduna geçiyorum ;d

En iyi düom ajdjjdajdjjs 30 küsür yaşındaki adamın oyundaki bestiesi. Tam böyle yaramaz kız kardeş olur ya öyle, çok seviyom. Geçenlerde scope ile girdik, yaren yoktu. Dedim ki şöyle rahat bir oyun oynayalım yanlış info olmadan. Takıma da şansa bir kız oyuncu geldi, aynı yaren gibi yanlış infolar vermeye başladı. Mikrofona bastım dedim ki “scope aha yaren 2”

kız dedi ki ADIMI NERDEN BİLİYON?

Oyun oynarız arkadan kardeşi fıkra anlatır dinleriz, annesi yarene eüzü besmele çektirmeye çalışır akdjksl Tam numunelik 5 farklı kişiyiz. CERN parçaçık hızlandırmaya çalışmak yerine bizi incelese evrenin sırrını çözer gibi. Neyse konu dağılmasın daha fazla. Seviliyorsun pyensesz

IMG_8861.jpegDoğru bildiğiniz her şeyi unutturur…..
seste o varken asla konuşamazsınız…. -en azından beni konuşturmuyo-
yanlış info konusuna girmek dahi istemiyorum…
herkesin onu uyandırmaya çalışmasından bahsetmicem…
bi de scopeden sonra tek beni savunan, zalimin karşısında (stock, hilal, melis, angie, serhat) dimdik duran kraliçe….

Son düzenleme:
En iyi düom ajdjjdajdjjs 30 küsür yaşındaki adamın oyundaki bestiesi. Tam böyle yaramaz kız kardeş olur ya öyle, çok seviyom. Geçenlerde scope ile girdik, yaren yoktu. Dedim ki şöyle rahat bir oyun oynayalım yanlış info olmadan. Takıma da şansa bir kız oyuncu geldi, aynı yaren gibi yanlış infolar vermeye başladı. Mikrofona bastım dedim ki “scope aha yaren 2”

kız dedi ki ADIMI NERDEN BİLİYON?

Oyun oynarız arkadan kardeşi fıkra anlatır dinleriz, annesi yarene eüzü besmele çektirmeye çalışır akdjksl Tam numunelik 5 farklı kişiyiz. CERN parçaçık hızlandırmaya çalışmak yerine bizi incelese evrenin sırrını çözer gibi. Neyse konu dağılmasın daha fazla. Seviliyorsun pyensesz
peki, annesinin peygamberin kim sorusuna 'muhammed ali' demesi? sjdfgsdf tam bir şaşkın ördek. hepimizi nasıl da bir araya getirdi ama<34

Çok tezcanlı, heyecanlı, kıpır kıpır, çok zeki bir şeyyyy. Çılgın valocuuuuu
Çok seviyorum. Enerjisi enerjime denkkkkkk <3

Sevdiklerini sahiplenişi, onlara laf edilince sırtlan gibi tepelerine binmesi… Sonsuza kadar yarccıyız… <3
Okula dönse de o bıcır bıcır enerjisiyle önce bizi, sonra da forumu yükseltse… :*

allahım yarenin rahatlığından biraz al bana ver nlur.. müthis bir dost. tribi tavrı küsmesi vs. asla yok. inanılmaz uyumlu. özledim de ayrıca ama galiba özlemden gebersem de o kasvet ankaraya gidemem…. seni beklicem burda meçbur.. öpdüm çok<3

bazen sana yanlış gelen ona doğru gelebiliyo
ama bu gerçek diyebiliyo
karşısındaki üzülmüş kırılmış umrunda değil
biri ona olm dur bu böyle değil diyene kadar
insanlığın olayı bu galiba kendinden iki ay küçük birini anlamak zor
-bu konuda @Stockholm Sendromu kıskanılacak biri her yaştan her cinsten canlıyla anlaşabiliyo-
espri anlayışı sağlam bana bunu söylemeyin demiyo her söylenene gülebiliyo
benim mizacım da sert aslında oyundaki herkesin söylediklerimi anlayıp gülmesi hoşuma gidiyo
oyun içinde kafamızı masalara vurup küfürleştiğimiz oluyo her şeye rağmen oyun sonunda olayları kahkahayla anlatıp gülerek ayrılıyoruz
bu vesileyle @EL DUHANÎ @ibadeath @Leviathan hepinizi sevdiğimi söylemek istiyorum ve öpüyorum :*

bazen sana yanlış gelen ona doğru gelebiliyo
ama bu gerçek diyebiliyo
karşısındaki üzülmüş kırılmış umrunda değil
biri ona olm dur bu böyle değil diyene kadar
insanlığın olayı bu galiba kendinden iki ay küçük birini anlamak zor
-bu konuda @Stockholm Sendromu kıskanılacak biri her yaştan her cinsten canlıyla anlaşabiliyo-
espri anlayışı sağlam bana bunu söylemeyin demiyo her söylenene gülebiliyo
benim mizacım da sert aslında oyundaki herkesin söylediklerimi anlayıp gülmesi hoşuma gidiyo
oyun içinde kafamızı masalara vurup küfürleştiğimiz oluyo her şeye rağmen oyun sonunda olayları kahkahayla anlatıp gülerek ayrılıyoruz
bu vesileyle @EL DUHANÎ @ibadeath @Leviathan hepinizi sevdiğimi söylemek istiyorum ve öpüyorum :*
sevdi mi gömdü mü anlamadım ama tşk xdxddxd

@Architecten seninle Ankara’da Kızılay AVM’de buluşmak isterim hanımefendi… Niye orası diye sorma. Ankaradayken orası buluşma noktamızdı jfjfjnf

Kız daha dün dolandırılmamış olmasan buraya ne methiyeler düzerdim kjkjkj

neyse üzerinden biraz zaman geçsin insanlar unutsun
Gelir yerlere göklere sığdırırım seni :D

Ay yazılacak her şeyi yazmışım. Ne yazsam bilemedim ama seviyorum çok. :*

Hayat dolu, neşeli ve çok sempatik bir yapısı var. Mesleğinde de dilerim her şey istediği gibi ilerler, yolu açık olsun!

Kendi üniversite zamanlarımı bana hatırlatıyor.

Asla düzene girmeyen uyku
Sabahlara kadar oyun oynamalar
Ucuz şaraplar
Uykusuz geçen dersler

Tek fark ben 1 kilo demirdim o 1 kilo pamuk. Üflesen rüzgarda uçar.

Seni en iyi ben anlıyorum yarkitekşen. Ve eminim başaracaksın.

Ve eminim yarı yolda bir yerde dolandırılacaksın da shshsf
Adam geleceği görmüş.

yaren
yaren
yaren
üçlü seslenmeyi çok sever :ddd hem öfkeli hem öfkesiz olmayı nasıl başarıyor bilmiyorum. hem çok kızıyor, hem çok sakin. bizim tanışıklığımız tabii buranın ötesinde... rahatlığına ayrı hayranım, gamsızlık da denebilir tabii öbjsb.
yapaylığının olmaması en güzel yanı. neyse o, deli doluluğu çok enerjik. iyi yönde.
umarım o kasvetli yerden bi an önce kurtulur, hayallerine en güzelinden ulaşırsın.
ben izmir diyeyim de kulaklarında marş çalsın...

Geri