bir aile olduğumuz için benim içinde vatan...Burasi benim icin vatan .)
gözyaşım pıt... :'(
bir aile olduğumuz için benim içinde vatan...Burasi benim icin vatan .)
Siri ve basak olmasaydi kazanamazdim ben melo, kuzenim xerath bile gidip baskasina verdi, ilahimorlugu etiketleyip oy verir diye dusundum o bile satti beni :ddd kazandigim odul ile Eskisehirde fidan alindi, artik benim de dikili agacim var Turkiyede .p Ama iyi ki yoktun psikoloji bozan yarismacilar vardi hahahamarifetli eller deyince benim anılarım da depreşiyor... w hanımın yarışmasında yoktum bir daha olsa ben de pastaya verirdim...
@juju konuştuğumuz şeylerin jet hızıyla karşımıza çıkması tesadüf olamaz...
Benim yarışmada da oylar çok bölünmüştü... sonrası malumunuz... karışıklıklar derken bi anda üye patlaması yaşandı Kabrine gittiklerimiz kalktı geldi falan harika... son dakikada 38-38 de kapandı ya, hala o anın denk gelişine şaşıyorum. Bundan sonrakinde başkasını aday koyalım herkes bu psikolojiyi tatsın bence... Benim dikili fidanım yok ama köpüşlerin midelerinde mamam oldu, yarasın. <3Siri ve basak olmasaydi kazanamazdim ben melo, kuzenim xerath bile gidip baskasina verdi, ilahimorlugu etiketleyip oy verir diye dusundum o bile satti beni :ddd kazandigim odul ile Eskisehirde fidan alindi, artik benim de dikili agacim var Turkiyede .p Ama iyi ki yoktun psikoloji bozan yarismacilar vardi hahaha
Ben takip edemedim o konuyu, o konuda da kavga etmistim sanirim malum kisiyle .p sorma sorma mezardan cikanlar, kamyoncular, hayirli cumalar diyenler .pBenim yarışmada da oylar çok bölünmüştü... sonrası malumunuz... karışıklıklar derken bi anda üye patlaması yaşandı Kabrine gittiklerimiz kalktı geldi falan harika... son dakikada 38-38 de kapandı ya, hala o anın denk gelişine şaşıyorum. Bundan sonrakinde başkasını aday koyalım herkes bu psikolojiyi tatsın bence... Benim dikili fidanım yok ama köpüşlerin midelerinde mamam oldu, yarasın. <3
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.