Yaratıcı Pasta Tasarımları

Sux

Suspended
yaratıcılarını daha çok seviyoruz..

Larien

Elmas Üye
ben çiçeğime vermiştim oyumu çünküüü içli köfte. bu yarışma 27 kere olsa, yine de pyuö içli köfteye.

larinin kalbini kazanma yöntemleri

içli köfte
çiğ köfte
şalgam
hünkar beğendi
dürüm döner

Elmas Üye
Ayın En iyi üyeleri
kahve benden
gelirken pasta getir

Melodram

Özel Üye
marifetli eller deyince benim anılarım da depreşiyor... w hanımın yarışmasında yoktum bir daha olsa ben de pastaya verirdim... :D

@juju konuştuğumuz şeylerin jet hızıyla karşımıza çıkması tesadüf olamaz...

• Kalp Gözler
Tepkiler: W

W

Özel Üye
marifetli eller deyince benim anılarım da depreşiyor... w hanımın yarışmasında yoktum bir daha olsa ben de pastaya verirdim... :D

@juju konuştuğumuz şeylerin jet hızıyla karşımıza çıkması tesadüf olamaz...
Siri ve basak olmasaydi kazanamazdim ben melo, kuzenim xerath bile gidip baskasina verdi, ilahimorlugu etiketleyip oy verir diye dusundum o bile satti beni :ddd kazandigim odul ile Eskisehirde fidan alindi, artik benim de dikili agacim var Turkiyede .p Ama iyi ki yoktun psikoloji bozan yarismacilar vardi hahaha

Melodram

Özel Üye
Siri ve basak olmasaydi kazanamazdim ben melo, kuzenim xerath bile gidip baskasina verdi, ilahimorlugu etiketleyip oy verir diye dusundum o bile satti beni :ddd kazandigim odul ile Eskisehirde fidan alindi, artik benim de dikili agacim var Turkiyede .p Ama iyi ki yoktun psikoloji bozan yarismacilar vardi hahaha
Benim yarışmada da oylar çok bölünmüştü... sonrası malumunuz... karışıklıklar derken bi anda üye patlaması yaşandı :D Kabrine gittiklerimiz kalktı geldi falan harika... son dakikada 38-38 de kapandı ya, hala o anın denk gelişine şaşıyorum. Bundan sonrakinde başkasını aday koyalım herkes bu psikolojiyi tatsın bence... Benim dikili fidanım yok ama köpüşlerin midelerinde mamam oldu, yarasın. <3

W

Özel Üye
Benim yarışmada da oylar çok bölünmüştü... sonrası malumunuz... karışıklıklar derken bi anda üye patlaması yaşandı :D Kabrine gittiklerimiz kalktı geldi falan harika... son dakikada 38-38 de kapandı ya, hala o anın denk gelişine şaşıyorum. Bundan sonrakinde başkasını aday koyalım herkes bu psikolojiyi tatsın bence... Benim dikili fidanım yok ama köpüşlerin midelerinde mamam oldu, yarasın. <3
Ben takip edemedim o konuyu, o konuda da kavga etmistim sanirim malum kisiyle .p sorma sorma mezardan cikanlar, kamyoncular, hayirli cumalar diyenler .p

juju

Özel Üye
En son yeğenin prensesli pastasına 400 lira alınca, pasta tasarımına girmek istedim. Yani sonuçta bir şeker hamuru ne kadar zor olabilir ki diye düşündüm. Hala öyle düşünüyorum. Pastacılar seri dislike.
İlk pastamı @Melodram a yapacağım. Nasıl olacağını düşünüyorum. Fikirler için dm..

Üst Alt