Yaptıktan sonra pişman olunan şeyler

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Video cekerken konuşmak.. gülmek vs....
Erkek kuzenimin kız isteme töreninde ortamı videoya cektim.. videoda tek net anlaşılan şey benim sesimdi... Bir de kendi kendime espri yapıyorum gülüyorum fln... cok sacma ya...

Sırrını vermek. Birine sırrını ver 5dk sonra keşke söylemeseydim diyorsun içinden.

Gereksiz cookieleri gereksiz zamanlarda ortaya dokup ortaligi karistirmam

Kaşlarima microblading yaptırmak... Yaklaşık üç sene önce yapmıştım aslında güzel de durmuştu ama yaparken nasıl bir acı çekmiştim anlatamam. Bir daha asla ama asla... Bir an düşündüm de güzel durmuştu ya doğal gösteren bir yerde yapmıştım çok kalın da değildi acısını da çok hatırlamıyorum ama ağlamıştım sessiz sessiz... Belki dayanılır yine bir gün.... Asla demeyeyim ben yine de, pişman olmuştum o ağrı zamanı...

Öğleyin tost yemeyeceğim deyip yemek durumunda kalmak.

Galerimde denk geldim, silmemişim, hani ayıp olur icabında.

IMG_20240403_024236.jpg

Ben bir gün biriyle tanışmıştım, daha doğrusu arkamdan gelmişti, tanışmıştık.

Bir süre sonra dert sıkıntı verdi bana.

Sonra o uzaklara filan gitti, ben yine hep takıldığım muhit burası, o yoldan geçtim, durdum bir baktım fotoğrafını çektim, attım, demiştim ki, ya o gün olsun tekrar tanışalım, ya da ertesi gün olsun hiç konuşmayalım.

Halen tamamen kurtulabilmiş değilim. Öteleyemiyorum kimseyi. Üzülüyorum.

Ve bu kişi, Leylâ değildi.

Pişman mıyım bilmiyorum, kimseyle tanışmam pek öyle, teşekkür ederim, başka zaman konuşuruz derim, gafletime geldiydi, olmasaydı, memnun olurdum.

icloud şifresini unutup servise göndermek.d

Geri