Yaptığınız en aptalca dalgınlık?

Konu sahibi son olarak 3832 gün önce görüldü
Çok var aklıma ilk geleni yazayım Kuşadasında 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum o günden önce yemek isimlerini küçük kağıtlara yazarak yemeğin yanına iliştiriyoruz yazım güzeldi genelde ben yapardım o işi neyse efendim bir gün yemekte patlıcan silkme diye bir yemek vardı sen kalk ona patlıcan s..kme yaz :asd: son anda farkedildi faciadan döndük

kirmizi lambada el freni cekmeyip geri geri gidip arkadaki arabaya carpmak :T:

kirmizi lambada el freni cekmeyip geri geri gidip arkadaki arabaya carpmak :T:

Bunu görünce aklıma geldi

Arabanın üstüne merdiven bağladığımı unuttum geri geri giderek otobüsün camına girdiydim :D
yine arabanın üstüne bir tabela atmıştım bağlamamıştım yavaş yavaş gidiyordum ışıklarda durdum sonra tabelayı unutmuşum yanımda kafa dengi bir arkadaş olunca :D gazı bir kökledim tabela kaydı düştü gitti göbeğin ortasında. döndüm arkadaşa ahha dedim tabelayı unuttuk :D hemen indik geri koyduk üstüne devam :grifikir:

Profilleri karıştırıp angie'nin ziyaretçi mesajlarını silmek son zamanlarda aklıma gelenlerden. ahaah

iş icabı bilmediğim bi semte gittik patron gitti adamla görüşmeye ben kaldım dedim canım sıkıldı telefonla konuşayım arkadaşla konuşuyorum dalmışım yürüye yürüye biyerlere gelmişim ahahah sağıma bakıyom soluma bakıyom durduğum yerle bi alakası yok resmen kaybolmuştum :asd:

Bir otel yapıyorduk, çok büyük ve fazla binanın birleşmesinden oluşuyordu sanırım 18 blok ve 8 ayrı bina vardı. Oteli bitirdik, marka yetkilileriyle teslim gezisi yaparken bir binayı yapmayı unuttuğumuzu farkettik. Hayatımda bu kadar açıklanamaz bir duruma düşmemiştim.

Daha basit bir olayda iki gün önce telefonla konuşurken aşağı inen yürüyen merdivenden yukarı çıkmaya çalışmıştım.

Erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. O esnada 'beni başka biri aradigi icin telefonu kapattik. Babam aramisti direkt ona dönüs yaptim, konustuk. Yine kapattım teli ve erkek arkadaşıma atıyorum diye dalgınlıkla babama şu mesajı attım

"Aşkım babammış arayan"

Hangi erkek kız arkadaşıyla film izlerken uyuya kalır lan evlat acısı gibi koymuştu 3 sene geçti hala ağlıyorum bari azıcık ucundan alaydım :D

Düşünüyorum...

.....

....

...

..

.

M A S T O R A P T A L C A 1 Ş E Y Y A P MA Z

:alkis:​

1,56 usd/k allin olan navlunu
0,56 usd/k allin olarak vermem ve bunun bize 2.000 usd ye mâl olması; son 6 ay içerisinde yapmış olduğum dalgınlık idi.

Dalginlik niye apital olsun.

dalginlik ya da aptallik degil ben sabahlari ben olmuyorum
geceliklerimi katlayip buzdolabina koydugum zamanlar olmustur

Chiantin önünde birilerine hava atmak :/ sonunucunda omzundan ısırilip duvara yapiştirildim.
Chanti eskiden ilgilendigim at idi bu arada

Dalginlik olarak parmaklarımı çatır çatır tel zımbayla zımbaladığım anlar aklıma geldi, offf

Gezerken erkek arkadasım sanıp başka erkegin elini tutmam olsa gerek

sevgilim olduğunu
unuttuğum oldu

Arkadaşla kafede tavla oynarken gidip tavlayı değiştirfim pulları küçük diye geldiğimde hoşlandığım kız gelmişti masaya elini uzattı tokalaşmak için bende o heyecanla tavlayı masanın üstüne fırlattım kızın elini tutmak için masada ki çay bardakları ters döndü kırıldı bütün kafe ayağa kalkmış bize bakıyo ben ise çok cool bi şekilde kıza hoş geldin otursana ne içersin demiştim

Telefonla konusarak arabadan inip.

Arabada telefonu nereye koyfugumu aramistim

Geri