Yaptığınız en aptalca dalgınlık?

Konu sahibi son olarak 3831 gün önce görüldü
Arkadaşımın annesine arkadaşımın bir gece bende kalacağını söylemiştik. Ama sevgilisinde kalacaktı. Gece annesi aramıştı. "X nerede?" dedi. "Bilmiyorum ki burada değil." dedim. Sonra
olaylar olaylar. Kızın hayatını karartmıştım resmen.

Sabahın köründe gittiğim marketten çıkarken kasiyere "İyi geceler." demiştim.

Bir de diş fırçama babamın traş köpüğünü sıkmıştım. Devamını anlatmasam daha iyi.

Daha vardır ama aklıma gelmedi. Sizinkileri alalım?

yatılı okuldayım, yemekhane alt katta yatakhaneler üst katta, yemeği yedim tabuldotu altım çöpe dökmeye gidiyorum arada bişey oldu ben daldım sevdiğim kızı gördüm heralde, kendime geldiğimde elimde tabuldotla yatakhanedeydim, geri indim bi daha

yatılı okuldayım, yemekhane alt katta yatakhaneler üst katta, yemeği yedim tabuldotu altım çöpe dökmeye gidiyorum arada bişey oldu ben daldım sevdiğim kızı gördüm heralde, kendime geldiğimde elimde tabuldotla yatakhanedeydim, geri indim bi daha
kanka şuan ciddi modda olmasam 2 satır random atardım buraya neyse bir daha geldiğimde buna benzer birşey yazacam

Ilkokuldayiz tabi ozaman tebeşir kullaniliyor müdür yardımcısından tebesir bitince almaya gidiyoruz neyse ben tebesir almaya gittim aldim geldim sinifa girdim tebesiri ogretmen masasina biraktim sonra yerime bi geçtim yerim dolu bi baktim baska siniftayim jfjgkf ne kadr utanmistim yaa:asd::asd:

Kibritle bir sigara yaktım, salladım kibrit sönmedi. Masada da küllük var önümde, kollarım masada. Kibriti üfleyerek söndürim dedim. Kibriti getirmek yerine kafamı kibrite eğdim. Üflememle geri çekilmem bir oldu, küller etrafa dağıldı, kibriti küllüğün üstünde tuttuğumu o vakit anladım..

Bende yanlış trene binmiştim, Eskişehir'e giden trene bineceğime, İstanbul'a giden trene binmiştim..İnsan yanlış otobüse biner de, tren nedir ya:)

Galoşları çıkarıp çöpe atmadan , dışarı çıkmaktı sanırım :d

Dün sabah ocağı kapattığımı düşünüp gazı çok az açık bırakmışım. Akşam eve girdiğimde çok ağır koku vardı

Ben o sırada elektriğe basabilir, sigara yakabilirdim ilk yaptığım şeydir.

Her şey olabilirdi.

Fark edip söndürdükten sonra daha yiyecek lokmamız varmış dedim.

Bi pazar sabahı evden alt kattaki bakkala ekmek almaya diye çıkıp, 3 km uzaktaki okula gitmem dalgınlık konusundaki hatırladığım ilk milli hareketim oldu.

bir de tavuk dönerci de döner yiyeyim dedim, normalde kapalı verilmesi gereken ayranın açık gelmesi ve benim o ayranı çalkalamamla arkada oturan kızların ve mekan sahibinin baştan aşağı ayrana bulanmaları benim suçum olamaz değil mi?

Bayrağı kimseye kaptırmam,

Yaz okuluundayım bizim okulda yaz okulu olmadıgı icin baska bir okulda almam gerekiyordu neyse ingizlice 1 dersine girmem gerekiyordu sınıflar son anda değilmiş ben de kimseyi tanımıyorum orda yazan neyse ona göre girdim sınıfa etrafıma baktım anlatılan konular yabancı geliyordu en son dayanamadım sorduum bu ingilizce 1 değil mi hayır 2 orda fena halde cuvalladım kızarııp cıktım sınıftan :D

Genç yakışıklı beden eğitimi hocam vardı [emoji7] 19 mayıs çalışması için sahadaydık bana şurda bekle dedi ve ben ona 'ama hocam' diyeceğim yerde 'ama baba' demiştim çok iğrençti o an

Ha bi de şey var, araba sürerken benim kafa gidiyo. gözümün önünde hayallerim belirirken korna sesleriyle kendime geliyorum

Erkek arkadasim ile ayni sirkette oldugum donem ayrildigimiz gun ağlayarak lavabo'dan cikarken merdiven de denk geldik sonra yuzune pis bi bakis atip hizlica yol alip yerime gidip oturdum Elimde bi sürü çek vardı ve ben o çekleri yanlışlıkla çop kutuma attim...
Ceklerden 2 tanesi telef oldu. :D:D:D

Bu mevzu kulağına gitti daha bir rezil oldum :(
Jgjgjk:D 1 yıl geçti hala yüzüme vuranlar var :D

Aslında çok var ama hatırladığım şu;
Askerde acemi birlikte yemekhanede yemeği yedik 3 arkadaş tabldotu (Bal Porsuğu tabuldot değil tabldot cahil ! ) temizledik arkadaş ayranı içmemiş yanına aldı tabldotu temizlemek için ayranı bana verdi ben az ilerledim onu bekliyorum sonra işi bitti baktım geliyor o an benim kafada ne gitti ne geldi bilmiyorum elimdeki ayranı arkadaşa fırlattım mesafe baya bir var tabi hiç beklemiyor böyle birşey öyle tip tip bana baktı ayran yere düştü patladı ortalık misss :D ben 3-4 saniye mal gibi kaldım öyle 100 200 kişilik bir ortam burası tabi hemen aldım ayranı attım çöpe yeri sildim filan :D

sonra Tabela montajına giderken Tabelayı dükkanda unutup gittiğimizi hatırlıyorum
şimdi başka aklıma gelmiyor gelince yazarım :D

Kıbrıs'tan Türkiye'ye dönünce Türkiyedeki araçların ben yoldan geçmek isterken duracağını ve yayalara öncelik tanıyacağını düşünüp yola paldır küldür yürümüştüm. Ezilecektim az daha. İlk aylar adaptasyon sorunu yaşadım. :D

Seyyar tuvalette değerli bir eşyamı unuttum. Hikayesi fazla ilginç. Çok üzmüştü beni bu unutkanlık.

Düşündüm de ben sadece dalıyormuşum. Akshdhak

Arkadasimi cafede unutmustum la .s

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri