Yaptığı her şeye rağmen yine de onu sevmek

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
Her şeye rağmen sevmek değil o, her şeye rağmen enayiliğe devam etmektir :D

Bir aptalın günlüğü kitabına konu olabilir bu durum.

Birazda salaklığa girer açıkçası. Ayakkabısının yırtık olduğunu bile bile yağmurlu günde sevdiği için ayakkabıyı giymeye benzer. Mantıklı olanı yapmak duygusal olanı yapmaktan daha makbuldür.

Gerçek aşk diyenler olmuş,peh.
Hiç mi kendinizi önemsemiyorsunuz? Size bir ton pisliği yapan insan hala sevilir mi?
Ananız babanız size ters bir şey dese yüzüne bakmazsınız elin adamını/kadınını tepenize çıkarıyorsunuz.
Yazık.

De Profundis bir sevgidir.
Mantik ile alakasi yoktur.s

Evet genelde karılar her türlü itlik ve serserliğime rağmen beni yine de severler. :419225z9ffz2h1jc:​

Sevgi yaptıgı yada yapmadığı şeyler ile başlayacak yada bitecek bir olgu olsaydı. Kimsenin kimseyi sevme ihtimali olmazdı. Zor insanlarız nihayetinde.

bi kiz var unutamiyorum onu ama o benle konusmak istemiyor...hernekadar ona ulassamda bir sekilde bi hi? bile yazmazmi insan ya bi insan bi insana bunu yapmamalı

Böyle insanlar var ne yazık ki. Bunların sevgi sandığı şey esasen toxic bir ilişkiye ve o ilişkinin öznesine karşı saplantı haline gelmiş bir bağlılık. Sevgi kişinin öz saygı yitirmesine neden olacak bir olgu değil ve olamaz da. Bir insan sevgi kisvesi altında öz saygısını dahi ayaklar altına alabiliyorsa artık o insan için yapılacak pek bir şey kalmamıştır.

Her şey diye bir kavram olmamalı. Bu kişinin kendine olan öz saygısını yok eder. Bir noktaya kadar evet istemeseniz dahi pek çok şeyi tolere ederken buluyorsunuz kendinizi zaten. Fakat bir noktadan sonra bu tutum devam etmemeli. Her şeyin muhatabı olmadığınızı bilmeli. İlişkinin devamlılığı için bu sağlam duruş şart.

Mumkun mumkun, dayimin kizindan yemedigim kazik kalmadi fekat seviyorum kopegi elimde degil....

Glu bey umitsiz vaka demis benim gibilere :(
kdkd estfr belki sevgi ile merhameti karıştırıyorsundur nilü. hoş kazık atan birine merhamet de edemiyorum ben :( ama sen zaten benden daha iyi bir insansın.

Normal insanı zor seviyoruzzzz bir de herşeyi yapacakmışşşş...yok onuda sevemezsiniz heralde

yaptığı her şeye rağmen yine de onu sevebilirsin ama ilişkiyi bitirip, kendi içinde sevmeye devam ederek sadece. partnerleriniz size kötü davrandığında, umursamadığında, değersiz hissettirdiğinde, haklarınızı gasp ettiğinde, size istemediğiniz sınırlar koymaya çalıştığında, sadece baş başayken değil insanların içinde de küçük düşürmeye çalıştığında, şiddete meyil gösterdiğinde bunların hiçbiri sevgiden olmadığı gibi bunlara tolerans göstermeniz de sevgiden değildir. sevmek kendine saygını kaybettiğini fark ettiğin anda bağları koparıp, yaşayacaksan da kendi içinde yaşamayı gerektirir. hiçbir sevgi bir başka insanı yaşamdan uzaklaştırmak, soyutlamak, kötü hissettirmek üzerine kurulamaz. kimseyi her şeye rağmen sevmeyin, yeri gelir ailenizi bile her şeyiyle sevemezken hiç bilmediğiniz bir insan canınızı yaktığında lütfen ''sevdiği için'' gibi bir cümle kurmayın. bütün bu haksızlıkları, zorbalıkları kendi zihninizde aklamak için sevgiyi kullanıyorsanız, sadece karşı tarafı değil kendinizi de bir tedaviye alın. üzülüyoruz sonra, hatta bazen bütün ülke üzülüyoruz bu durumların getirdiği sonuçlara, yapmayın.

Bana dün akşam şöyle bir cümle kurdu. "bu kadar gamsızlığına rağmen seni seviyorum."

Saplantılı bağlanma yaşandığını gösterir.
Hiç benlik degil, en ergen dönemlerinde bile hiç o psikolojiyi yaşamadım.

Çok sevince oluyor.
Bu ayrıcalık sadece hak edene verilmeli…

Geri