Yapılan araştırmaya göre, X kullanıcıları Instagram kullanıcılarına göre daha zeki

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yeni nesil x kullanıcılarından haberleri yok sanırım bu araştırmayı yapanların.
Aşırı zorba,pislik fikirli bir ton velet. Eskiden güzeldi şimdi tiktoktakiler daha bilinçli.....

X , Tiktoktan sonra ülkenin 2. g*t deliğidir. TT olmak uğruna ruhunu şeytana satanlar , senaryo tweetler ve niceleri;
1774901235310.png

Bir de

@Ezgicimyeter
@Fuattamam
@Gamzesus
@Ezgidur
@Anneterliği
@Babaçekici

Tarzı bir isim almışsa kesin senaristtir awk2

2012 de gayet iyiydi fakat sonra kontrolden çıktı. İnstagram için üstün bir zekaya gerek yok. Foto atabilecek kadarı kafi . Fotoğraf paylaş video paylaş vs vs..
Ama X öyle değil. Aynı anda o kadar fazla şey barındırıyor ki deepweb`in en üst katmanı gibi.
Organize olarak kullanıldığında siyasi uyanış ve farkındalıkta harika bir araç fakat...
Fakat senaristler , o*rspular , dönmeler , ifşacılar , sc*t fetishi olanlar , terör sempatizanları , aktroller , atavratmention`cılar , c,mcif`ciler , mezurasını avuçlayan ergenler ki hepsi ifşa kanallarında fink atıyor. Eh nede olsa ücretsiz p*rno.. Erkek delisi kızların av festivali (yada hesap en azından öyle gibi ama erkek çıkanlarda var) beğeni uğruna tüm ergenleri harekete geçirici postlar atmaları gibi şeyler artık kabus gibi.
Bakın sıfırdan açılmış insancıl isimli bir mail adresi ile gayet insancıl bir profil oluşturdum. Kimseyi takip etmediğim halde ertesi güne kadar 50 tane karının "yanıyorum" tweet bildirimleri geldi.
Dedim senin platformkere ananı avradını kuveyt prensi .......sin.

Son düzenleme:
X , Tiktoktan sonra ülkenin 2. g*t deliğidir. TT olmak uğruna ruhunu şeytana satanlar , senaryo tweetler ve niceleri.
2012 de gayet iyiydi fakat sonra kontrolden çıktı. İnstagram için bir zekaya gerek yok zaten. Fotoğraf paylaş video paylaş vs vs..
Ama X öyle değil. Aynı anda o kadar fazla şey barındırıyor ki deepweb`in en üst katmanı gibi.
Organize olarak kullanıldığında siyasi uyanış ve farkındalıkta harika bir araç fakat...
Fakat senaristler , o*rspular , dönmeler , ifşacılar , sc*t fetishi olanlar , terör sempatizanları , aktroller , atavratmention`cılar , c,mcif`ciler ve erkek delisi kızların (yada hesap en azından öyle gibi ama erkek çıkanlarda var) beğeni uğruna tüm ergenleri harekete geçirici postlar atmaları gibi şeyler artık kabus gibi.
Bakın sıfırdan açılmış insancıl isimli bir mail adresi ile gayet insancıl bir profil oluşturdum. Kimseyi takip etmediğim halde ertesi güne kadar 50 tane karının "yanıyorum" tweet bildirimleri geldi.
Dedim senin platformkere ananı avradını kuveyt prensi .......sin.
Esas b.ku Elon aldıktan sonra çıktı bence. Mavi tik olayı gerçekten bozdu Plesk’in dediği gibi. Etkileşim kasmak için türlü türlü tivitler, saçma sapan şeylerle doluyor. Ama dediğin gibi organize olunduğunda toplumsal baskıyı fena kuruyorlar. Yine de diğerleri gibi bu da kullanımına bağlı. Ben aktif kullanıyorum, genelde girdiğimde özel olarak takip ettiklerimin bildirimlerini açık tutuyorum Telefon ayarlarından x bildirimlerinin gelmesini de kapattığım için telefon zırt pırt ötmüyor, girdiğimde sırayla okuyorum. Onun dışında canım isterse ana sayfaya bakıyorum. Böylesi oldukça kullanışlı;

IMG_1044.jpeg

Esas b.ku Elon aldıktan sonra çıktı bence. Mavi tik olayı gerçekten bozdu Plesk’in dediği gibi. Etkileşim kasmak için türlü türlü tivitler, saçma sapan şeylerle doluyor. Ama dediğin gibi organize olunduğunda toplumsal baskıyı fena kuruyorlar. Yine de diğerleri gibi bu da kullanımına bağlı. Ben aktif kullanıyorum, genelde girdiğimde özel olarak takip ettiklerimin bildirimlerini açık tutuyorum Telefon ayarlarından x bildirimlerinin gelmesini de kapattığım için telefon zırt pırt ötmüyor, girdiğimde sırayla okuyorum. Onun dışında canım isterse ana sayfaya bakıyorum. Böylesi oldukça kullanışlı;

Ekli dosyayı görüntüle 131239
Aman abi ben almıyım. Yeterince deepweb kullandım zamanında.

Bugün de aptal oluşuma üzüleyim,hüğ.

Ben de ikisi de yok. Çok eksik his ediyorum kendimi.

Geri