Yapılan araştırmaya göre, X kullanıcıları Instagram kullanıcılarına göre daha zeki

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yapılan araştırmaya göre, X kullanıcıları Instagram kullanıcılarına göre daha zeki.

valla, benim iki profilimde de mutlu ilişki sessizliği var bir süredir. mis gibi, araştırma dışıyım............ ( biraz önce story attı.........)

Naalakası var

X kullanıcısı zabahlara kadar comara laf anlatmaya çalışıyor. Asgari ücret alan adam zammı fazla bile bulurken tuzu kuru adam *nasıl geçircek bu fukara" diye hesap yapıyo. Lan sanane. Aklı olsa uğraşır mı bunnarla

Instagram kullanan öyle değil. Açıyor iki bacak, alıyor parasını. İşte gerçek zeka bu.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bi onlyfans hesabi acamayan climax tarafgirliği.

Arkadaşlar bir imstekram hesabı açacağım, ilk olarak neremi atayım? Bir de ne tarafa bakayım, hani böyle sağa bakarken sola bakarkem foti çekiliyorlar ya, çok özeniyorum, ben genelde önüme bakarım ama olsun. DEV ANKET.

gerek mizah, gerek kalite, gerekse de bilgi olsun. reddit diğer tüm platformları donunda sallar efedersiniz. sosyal medyada gördüğünüz içeriklerin %70'i reddit içeriklerinden çalıntı.

ikisi de var
arada bi bakarım
malumunuz normalım ya

Her halde bu sosyal medyalarda atom falan parçalıyorlar o ondan görüyor paylaşıyor diğeri bir diğerinden.
İşte algı yaratmak ve de onaylanmak adina çıkarılan bazı araştırmalar ve buna inanan onaycilar (:

X’de metin ağırlıklı, tartışma, haber vs içerikler daha yaygın. Dünyada gelişen herhangi anlık bir olay anında düşüyor neredeyse ve hemen hemen tüm liderlerin de ilk açıklama yaptığı yerlerden birisi orası. Yani gündeme ve hayata dair bağlı kalmak istiyorum diyenlerin ilk uğrak noktası.
İnstagram ise daha çok görsel, video ağırlıklı, kişilerin yorum yapmaktan çok görselleri bunları taradığı bir yer.

İkisi arasında zeka kıyası yapmayı çok doğru bulmasam da x tayfası daha eğitimli gibi duruyor. Tabi eğitimli olmak daha zeki olmak anlamına gelmiyor sonuçta.

X mix kullanmadım hiç bir zaman.
İnsta da kişisel hesabı kapattım. Bisiklet sayfam duruyor.
Her türlü beyin uyuşturucu platformlar

Eskiden kahvehaneler vardı, şimdi X var.
Eski kahvehanelerde birisi doğru yanlış bir şey öğrenirdi, gelip anlatırdı. Herkes onu dinleyip başka kahvehanelerde başkasına aktarırdı. Şimdi X'te de böyle sistem.
Birisi doğruluk değerini bilmeden bir şey yazıyor, peşine giden bir sürü insan var.

İnstadakiler şekilci işte. Yediğini içtiğini atmazsa ölecek gibi
Twitter biraz daha mizah, fikir işte
Ancak ilgi manyakları da var orasını burasını atan işte…

İnstadakiler şekilci işte. Yediğini içtiğini atmazsa ölecek gibi
Twitter biraz daha mizah, fikir işte
Ancak ilgi manyakları da var orasını burasını atan işte…

çok fazla işte demişsin, okurken dejavu yaşattın sağol.

Kullandığınız platform hangisi olursa olsun, kısa bir süre sonra 'sevebileceğiniz/sevdiğiniz' içeriklerle donanıyor. Bitki örtünüz kendi kişisel izleme, öğrenme eğilimine göre şekilleniyor.

Bu durumdan yola çıkarsak herhangi bir platform kullanıcısı diğerine göre aptal, diğerine zeki sayılmaz.

Kaldı ki hemen herkesin her hesabı mevcut.
Her platformu da farklı amaçla ve personayla da kullanıyor olabilir.

Ee anket çöp oldu?

İkiside var ama ikisi de yok. Nörolojik deliyim sanırım.

Instagramım var. Diğeri yok. Instagram beni çok eğlendiriyor, eğlenmek için giriyorum, keşfetimde bir sürü bebek, butikler, kitaplar, doksanlar şarkı hesapları, kozmetik içerikleri, dizi ve film sayfaları var… fazlasına gerek yok, varsın çok zeki görünmeyeyim jfjd

Geri