Yapay Zekaya nasıl bakıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü

Yapay Zekaya nasıl bakıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    9
Merhabalar.
Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Karşıyım, kullanmıyorum,
Gelecek çok korkunç !

Yani neden gereksinim duyuldu anlam veremiyorum. Bizim zekamız bize yetmedi mi? Ya da neden yettiği kadar demedik?
Ne kadar ürkütücü şeyler (görseller, videolar vs.) görüyoruz. Gerek var mıydı böyle bişeye?
Yazılımcılar işsiz kalacak haberleri var mı mesela?
Neden yani

Eğlenceli her işte kullanıyorum benim isteğime göre cevaplar vermesi ise daha da güzel oluyor ama bir görsel oluştur dediğimde oluşturmamasına ayar oluyorum sinirlenince ise asla yapmıyor

Çok seviyorum bayılıyorum. Muhteşem, muazzam felaket bir şey. (Daha fazla övgüyü hak ediyor.)

Ben ona güzel bakıyorum da o benim sorulara şöyle bakıyor olabilir:

resized_039ba-46ae3dc2kardesler3.jpg

şu an için çok birşey beklememek lazım. gündelik işlerde güzel fikir üretiyor.

ama kullandığınız programla ilgili soru soracağınız zaman çuvallıyor. daha önce kullanmadığım rx 11 isimli ses temizleyici bir program hakkında soru sordum, "şurdan ulaşabilirsin" dediği yerde hiç bir seçenek yok. resmen kavga ediyoruz, diyorum dediğin yerde öyle bir seçenek yok lan yok!!!!! en son ekran görüntüsü attım, haaaa bu seçenek kullandığın sürümde başka bir yere alındı diyor. ulan programın adını verdim, sürümüne kadar yazdım niye beni yoruyosun?

ürün karşılaştırmaları da fena değil ama özellikle web araması yapmadan kendi fikrini söyletirseniz güncel olmayan bilgiler verebiliyor. 1,800 tl fiyatı var dediği kulaklığın gerçek fiyatı 6 bin lira. bu da "şu kadar param var öneri sun" dediğinde karışıyor hikaye.

gerçi ben ikisinde de hiç plus üyelik almadım free sürümlerini kullandım. bahsettiğim tespitler free sürümleriyle ilgili. belki parayı basınca fikirleri de değişiyordur bilemem.

konuyu güncelleyelim. fikirlerinizi merak ediyorum

Daha tam anlamıyla kullanmıyorum ama sürekli aklımda terminator filmi geliyor.yapay zeka bir gün çıkıp bunlar gerizekali diyip insan ırkını bitirecek bence,insanlar dünyayı yaşanmaz hale getiriyor.

kullanmıyorum, kullanmayacağım........ aynen en süper zeka sizsiniz tekno yobazlar sizi....................... geçende 3 saat uğraştık ama harika bir makale şablonu çıkardık birlikte....... profesör denen adamların kapısına git 3 dakika ilgilenmez seninle.................

• Beğen
Tepkiler: ne
Hiç kullanmadım, gerek duymuyorum.

birçok alanda işe yarıyor evet ama son zamanlar şahit olduklarım korkuttu.
bir filtresi olmak zorunda. muhtemelen sonradan yapacaklar bunu ama o zamana kadar kötüye kullanan fena kullanacak gibi duruyor.

Kullanım alanına göre faydası var ancak kimin elinde ve ne amaçla kullanıldığı çok önem arz etmektedir. İnsana kolaylık sağlayacak ve iş gücü performansını arttıracak alanlarda kullanımında sakınca yok fakat etik ve hukuki kuralların, iyi belirlenmesi gerekiyor.

Bilinçsiz ya da kötü niyetlilerin elinde çok tehlikeli bir hale gelebilir. Yapay zekadan çekinmek yerine, gelişmelerin gerisinde kalmamak gerekiyor ki olası risklerle nasıl başa çıkılabileceği de bilinsin. Bu alanda atağa geçen ülkelerle başka türlü rekabet edilemez.

Chat gbt yok ama gemini var seviyorum onu ben

Güzel gibi görünüyor ama aslında bok gibi bir şey. Zararı faydasından büyük.

İbrahim Hakkı Hz. usulü ebced ve yıldız ilmine göre; … bilgilerimle eşimin ismini, tanışacağımız yeri ve ihtimalleri açar mısın?

tamamen böyle boş beleş geyik için kullanıyorum? Çok eğlenceli bence hfjfjjf

Geri