-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sadece bir varsayım diyelim ve lütfen çok inanmayın yinede.
Teselli de vermeyelimvarsayım değil, bilim ve istatistik azizem. görseller fazla bile iyimser.
Teselli de vermeyelimsen nerdeydin Sahi ?
Peki sen en doğrusunu bilensin..içindeyim sanki bir mucizenin su sesi ve kanat şakırtısından billur bir avize bursa'da zaman. bakma böyle allayıp pullayıp süslediğime batının en bağnaz ve yobaz şehri. burası da diken üstünde, ben müstakil evimde yaşıyorum bir bakıma daha güvenliyim ama ölmeyeceğimizin bir garantisi yok. teselli vermeyelim insanları daha çok korkutalım ki daha iyi önlem alsınlar.
Peki sen en doğrusunu bilensin..
Günaydın realist bey..estağfurullah öyle bir gayem yok, sadece pollyanna maskesini takmayı pek sevmiyorum. günaydın bu arada şeker.
lefty ne verisi? yapay zeka büyük deprem beklentisiyle görsel oluşturmuş bize. yapamamış, kötü olmuş.Yapay Zeka bu hesaplamaları yaparken bir takım veriler üzerinden hareket ediyor yani hayali bir çizim değil.
Çizim yapmadan önce yaşanmış deprem görselleri üzerinden değerlendirme yapıp, şehrin normal fotoğrafları ile kıyasladıktan sonra çizim yapıyor. Gördüğü fotoğraflardan kaynaklı da olabilir kendi yarattığı bir çizim de olabilir.