E
Ezel
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nevzat tarhanın psikolojik savaş kitabını okumanı öneririm.Tayyibi boşverin bi yahu. benim kafama şu takıldı ;
Uçak düşmesi ile ilgili ;
Elektromanyetik Teknoloji ile “insan beyninin kontrol altına alınabilir” olması ihtimali,
Denildi peki bu beyin frekansında yapılacak ışıma önce uçağı etkilemez mi? Çünkü yazının başında uçaklar için doğurduğu tehlikeden bahsediyor. konuyla ilgili fikrim yok pek o yüzden bilemedim .s
Nevzat tarhanın psikolojik savaş kitabını okumanı öneririm.Bir yere kadar gidilebildi. sonrası tıkandı zaten isteselerde gidemezler.
Hipnoz ile olağanüstü başarılar elde ettiler. düz yolda giderken bakmadığımız alanları bile ( sağ sol ) beyin algıladığı için hipnoz ile tarif ettiriyorlar şuanda. İnşAllahda daha fazla ileri gitmezler.
Kitaba mutlaka bakarım. Ya şöyle bir şey var aslında tarihte beyin kontrolünü gerçekleştirmek için ülkeler çok deney yaptı ; konuyu tam hatırlamıyorum yanlış ifade veren askerlerin beyinlerinin yıkandığı iddia edilip bu konuda şiddet noktasına varmış kayıtdışı bir çok deney mevcut. Hipnoz denendi. burada çok basit bir şeymiş gibi anlatılmış yada bana öyle geldi bilemicem.
Hipnoz ile olağanüstü başarılar elde ettiler. düz yolda giderken bakmadığımız alanları bile ( sağ sol ) beyin algıladığı için hipnoz ile tarif ettiriyorlar şuanda. İnşAllahda daha fazla ileri gitmezler.