yanlızsak

Konu sahibi son olarak 4484 gün önce görüldü
hepımız yanlızız aslında kendı dusuncelerı etrafında kendı hayatlarıyla her zaman yanlızdır.cevrende onca ınsanın olmasına rağmen kendını yalnız hissetmen, ne olcagım derken ne oldum dersen yanlızsındır dostum.düsünceleriyle toplumdan uzaklaşmışsan bıseylerın farkına varmışsan cok kafa yoruorsan sen yanlızsındır.hayatını sadece ev hapsı ıcınde yasıorsan evının basında bır muzık ve bır kahve varsa yanlızsındır aslında yanında ınsanlar olmadığından deıl caresızlıgınden kendı kendınle celıstıgın ıcın yanlızsındır düşüncelerin içinde boğulup gıdersın.dusuncelerını anlatmak ıstersın kım dıkkate alır deyıp hem anlatsam ne olucakkı dersen yanlızsındır bırılerıne anlatamadığımdandır yanlızlıgın yada anlatılmayacak kadar büyükse.hayatını mutlu edeck bısey bulamıorsan yanlızsındır aslında.hepımız yanlızız aslında hepımız bır bır ıcımızde kayboluoruz yıtırıoruz kendı benlıgımızı.dusuncelerın ıcınde boguluoruz.Bu son mektup yani yalnız yada değil yürümeye devam etmelisin hatırlaman gereken şey bu eğer hepimiz yalnızsak o zaman yalnızlığımızla birlikteyiz bunu düşünmek bana iyi geliyor
ve bır sözle bitiririm
-Susunca başlar yalnızlığın kelimeleri konuşmaya.. Sinsice beklediğini bile bile kabullenirsin varlığını.... Yalnızlığın ruhuna zincirlenmiş bir çocuk gibi mahçup, ve biraz kırgın bakar yüzüne durmaksızın.... Mütemadiyen unuttuğun zamanlarda yaşadım dediğin aşk değil; yalnızlığınla konuşmaya başlayıp için yana yana özlediğinde yaşarsın aşkı... Haykırışlarından küllenir ve can bulur her yeni gün yeni bir aşk.. yeni bir özlm.. yeni bir yalnızlık-

Geri