Yanlışlıkla Paranızın Üstünü Fazla Verseler İade Eder misiniz ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

• Hemen iade ederim

Kullanılan: 12 85.7%
  • O anki psikolojime bağlı

Kullanılan: 1 7.1%
  • Miktarına bağlı.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Banane vermeseydi derim.

Kullanılan: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14

Ha para vermeden kaçmışım ha fazla verilen para üstünü cebime atmışım, elbette ederim.

küççücükken bile ettim simdi elbette ederim.

Haketmediğim tek kuruş boğazımdan geçerse Anacığım ölüsünü göreyim.[/B]

Kul hakkıdır veririm tabiki :)

Ne kadar ahlaklı varsa foruma gelmiş ya. Ben etmem. Hemen kaçarım gidip cips alıp yerim.

Sayarsam ederim de cogu zaman saymadan atarim cebe :aeg:

Ya bana hiç fazla para üstü gelmiyor. Aksine kazıklamaya çalışıyor millet xd
Bi gün kumpir yemiştim, kız para üstünü 10 lira eksik verdi. Eksik verdiniz, 10 lira daha olması gerek dedim. Kız bi sinirlendi , tekrar sayıyor yine bulamıyor falan xd suçlu ama o bana bağırıyor. Patronu geldi o sayıp verdi sonra sdfjkl .Senin matematik hocanı seveyim , bu zekayla nasıl kasada duruyosun diyemedim ama , patronu demiştir bence , ondan azar işittiğine eminim xd

üç kuruşu hiç saymam eksik versin çok versin bakmam yani prensibim değil

yanlışlıkla para üstünü fazla verseler iade ederim ve sigaret cekerim kofe ice ice.

Qaytaririm Tabi. Hatta bilmem bir iki musterim test icinmi ne coklu migdarda Para saydi Verdi yani Adam saymis vermis gidede bilirdim yaninda sayib kardas bu fazla demisem goturub birde sayib Amma israrla helal xosun olsun deyib vermis Bana cok vaktlar bakkalda olur musteri vazla Yada satici basi karisiksa 5 kurus versem o zanneder 10 kurus vermisim bozar derim dogru cik Ben Sana 5 kurus vermisem

Sent from my P'9983 using Tapatalk

Bonkor bi kisiligim, hep ustu kalsin derim asdjksjs

Geri veririm tabi ki.. Para üstünü hep sayarak alırım, ne ona hak geçsin ne de bana..

Geri