Yanlışlarımı Halk Düzeltsin

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Atatürk Köşesi (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
KrRzra.jpg

Atatürk bir gün Türkiye'ye ziyarete gelen yabancı bir zatla Ankara Palas'ta halkın önünde ve arasında konuşurken şöyle demişti:
"Ben düşüncelerimi daima halkın huzurunda söylemeliyim. Yanlışım varsa, halk beni tekzip etsin."

Teşekkürler Denizim.
Atam alkçakgönüllü bir insandı.İşte onun farkı.

Çünkü o bencil bir yürüyüş de değil topyekün bir dirilişte vardır.Bu diriliş ki ancak cumhur ile mümkündü.Halkının fikirlerini önemseyen her lider gelişmeyi, ilerlemeyi, halkının menfaatini gözetmeyi ülkü edinmiştir.Buda gösteriyor ki kendi menfaatini değil,ülkesin menfaatini düşünmüştü.Şimdi aklıma "Ananıda al git"diyen tahammülsüzlük geldi ki nerden nereye diyesim var.

Ah Nfum bizim görüp te diğerlerinin görmediğini bir anlasam.

Denizim zaten görülseydi biz şimdi bunları konuşmak zorunda kalmazdık.

Çünkü o bencil bir yürüyüş de değil topyekün bir dirilişte vardır.Bu diriliş ki ancak cumhur ile mümkündü.Halkının fikirlerini önemseyen her lider gelişmeyi, ilerlemeyi, halkının menfaatini gözetmeyi ülkü edinmiştir.Buda gösteriyor ki kendi menfaatini değil,ülkesin menfaatini düşünmüştü.Şimdi aklıma "Ananıda al git"diyen tahammülsüzlük geldi ki nerden nereye diyesim var.

Çok haklısın kardeşim.:hi:

Nerden nereye.İmkansızlıklardan yükselen modern ülke onca imkana rağmen kaos içinde.
Toplumsal değişme hep ilerleme biçiminde olmuyor ne yazık ki.
Görünüşte maddi bir atılım var gibi görünse de bilinç ve manevi değerler açısından büyük bir yıpranmışlık var.Bencillik almış başını yürüyor.

Dostum ben iktisatçıyım şunu belirteyim ki ekonomik paremetreler bize zamanında gösterilen şişirme rakamlardan daha gerçekcidir.Ve görüyorum ki hiç bir şey anlatılanlar gibi değildir.Alt yapı yoksa istediğin kadar üst yapıyı süsle en ufak yağmurda geriye hiçbir şey kalmaz.

Dostum ben iktisatçıyım şunu belirteyim ki ekonomik paremetreler bize zamanında gösterilen şişirme rakamlardan daha gerçekcidir.Ve görüyorum ki hiç bir şey anlatılanlar gibi değildir.Alt yapı yoksa istediğin kadar üst yapıyı süsle en ufak yağmurda geriye hiçbir şey kalmaz.

Çok haklısın arkadaşım.
İktisatçımıza saygılar.:hi:

Utandım şimdi,yani ekonomiyle yakından ilgiliyim.Bu arada toplumsal yozlaşmaya girmeye gerek yok.Maşallah ortalık sapıklardan, hırsızlardan, din tüccarlarından, insan kıyımından geçilmiyor. Siyasetçilerin çirkin üslubuna ise hiç girmiyorum.

Utandım şimdi,yani ekonomiyle yakından ilgiliyim.Bu arada toplumsal yozlaşmaya girmeye gerek yok.Maşallah ortalık sapıklardan, hırsızlardan, din tüccarlarından, insan kıyımından geçilmiyor. Siyasetçilerin çirkin üslubuna ise hiç girmiyorum.

Seni saygı ve sevgiyle kucaklıyorum:)

Geri