yanlış yazılan isimler

Konu sahibi son olarak 3097 gün önce görüldü
nüfus müdürlüğünün hatası genelde ön plandada olsa okul vs gibi yerlerdede isminizi 50 kere söylemek zorunda bırakılır
örneğin soy adım tunçel dir ve tuncer diyeni neysede tuncay diyenini bile gördüm düşünün artık gerisini

ahh ahhh ben cok cekiyorum genelde basima gelir

Selen, Selin, Seden, Seran... Hepsi söylendi şimdiye kadar, Tanrı aşkına, çok karmaşık bir ismim de yok. : (

Basit tabii. :p Sanırım 4. sınıfa kadar karnede ismim Seran olarak kaldı, böylesine basit bir ismi neden karmaşıklaştırma gereği duydular ki? :D

bend esoy adımı hecelemek zorunda kalıyorum hemde en vurgulusundan tunç - el demeden anlamıyorlar yada tunçtan el tunç el hani demem gerekiyor:D

Umarım oğlum bu konuda kulaklarımı fazla çınlatmaz...
Sevban diye isim mi olurmuş diyenlere inat koydum adını...

Sevban diyorum anlamıyorlar ne yapayım canım...

Giyinen kuşanan...

Ama bir şanslı yanı daha var. Annesi salih'i de ekledi. Tam adı Sevban Salih...:)

yengemiz sanki kurtama yapmış sorun olmaz umarım nüfüstaki hali önemli gerçi ama şimdiden allah yardımcısı olsun yakışıklının :)

nüfus müdürlüğünün hatası genelde ön plandada olsa okul vs gibi yerlerdede isminizi 50 kere söylemek zorunda bırakılır
örneğin soy adım tunçel dir ve tuncer diyeni neysede tuncay diyenini bile gördüm düşünün artık gerisini
aaa burçin ağaca çıkmış :alaluya:
benim ismimi yanlış yazan olmadı
gayet basit ve net de :)

aaa burçin ağaca çıkmış :alaluya:
benim ismimi yanlış yazan olmadı
gayet basit ve net de :)

burçin ağaçlardan inmezki hiç:) çocukluğum hele tamamiyle ağaç tepelerinde geçti o kadar abartım ki durumu ağaçta ebelemecilik diye oyun bile bulduk yerden yükseğin ağaç versyonu :D

Geri