Yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu gösteren işaretler

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Birini çok seviyor ve onunla ilişkinizin devam etmesini istiyor olabilirsiniz. Ancak partnerinizin davranışları kafanızı karıştırıyor ve bazen sevilmediğinizi hissediyorsanız tehlike çanları çalıyor demektir. Peki bunu nasıl anlayabilirsiniz?

1- HATALARINIZI GÖREMİYORSANIZ
Güzel ya da yakışıklı olduğunun farkında olan partnerinizin eğer sizi nasıl etikeyeceğini biliyor ve ne olursa olsun ona kızamıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var demektir.

2- SİZİNLE YETERİNCE İLETİŞİM KURMUYORSA
Partneriniz sizinle yeterince iletişim kurmuyor ve sürekli daha uygun olduğunda konuşup görüşebileceğinizi söylüyorsa her şeyi gözden geçirmelisiniz.

3- YANINDA DOĞAL OLAMIYORSANIZ
Partnerinizi etkilemek için bin bir kılığa giriyor, hiç yapmayacağınız davranışları sırf onun ilgisini çekebilmek adına yapıyorsanız, yanlış kişiyle birliktesiniz demektir.

4- PARTNERİNİZİN İLİŞKİ DIŞINDA BAŞKA BİR HAYATI YOKSA
Partnerin ilgili olması herkesi mutlu eder. Ancak tek ilgi alanı olunduğunda, onun başka bir hayatının olmamasına sebep olacaktır.

5- HUZURSUZSANIZ
Fikir ayrılıkları ve tartışmalar her ilişkide normaldir. Ancak bu tartışmaların sıklığı artıyor ve kavgalarınızda saygı ortadan kalkıyorsa ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.

Kaynak

m19nw8Z6EkWE5dS141-MFw.jpg
68GYXZHjQUuuDs-VRy2qkg.jpg

İletişim kopukluğu yaşanıyorsa, sizi rencide edici ifadeler kullanabiliyorsa, karakter ve görüşlerinizi sürekli eleştiriyorsa, duygusal - fiziksel şiddet varsa ve aranızda saygıdan eser kalmadıysa tabii ki yanlış bir ilişki içindesinizdir. Bu durumu görmek sorun değil de asıl sorun bir türlü kabullenememektir.

Mutlu hissetmiyorsanız;ayrılın.Ne kendinizi ne de karşı tarafı eziyete sürüklemeyin.O kadar satırı boşuna okumanın anlamı yok.

Güven meselesi çok önemli bir konu.

Bir insana güvenmek için o insanın da güven zeminini oluşturması, o güven temelinin sarsılmaması için bir takım şeyler yapması gerekir.

"Ulan acaba" diye bir kez bile düşünüyorsanız, bunu düşündürüyorsa, yanlış..

Ortada iliski yok bence ,p

güven de yetmiyor ki.
anlasabiliyor olmak da, saygı da.
hepsi birbirine bağlı...

ben bı b.k anlamıyorum bu işlerden

Mantıkla aşk yürümez. Ama ilişki yürür. O da aşk yoksa güven vermez.

bak o konuda şanslıyım
hep güzel kadınları sevdim
yanlış olan ben olabilirim:D

Geri