Yanınızda ayırmadığınız eşyalar

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3231 gün önce görüldü
Cep telefonum,cüzdanım,şarj aletim, makyaj malzemelerim, akbilim, anahtarım, kulaklığım vs..

genelde omuzdan askılı çantamla gezerim, müşterilerin ani oluşacak istekleri için notebook yanımda olabiliyor, mutlaka boş zaman için kitap vardır. şarj aleti ve cüzdan anahtar standart. bir de not defteri

Anahtar, cuzdan, ayna, deodorant, labello, ekstra plastik poset, telefon.

cüzdan, telefon, anahtarlar, bozuk para, tükenmez veya dolma kalem, sigara, çakmak

cebimi boşalttığımda çıkan bunlar

Telefon cuzdan caaara cakmak arabanin anahtari evin anahtari.

Cüzdan,telefon,anahtar ve yüzüklerim.

ayna, makyaj cantam, parfümüm, cüzdanım, kıyafetime ve ayakkabıma uyan çantam :ppp

Çantamsız hiçbir yere çıkmam, içindekileri sayayım da ne tür bir ruh hastası olduğumu sizinle de paylaşmış olayım bari.
Öncelikle mevsime göre değişenler: Eldiven ve şemsiye, belli günlerde ikisi de. Kışları malum Ankara havası, nemlendirici kremler falanlar.
Sabit olanlar:
Makyaj çantası, diş fırçası ve macunu, efenime söyleyeyim ıslak mendil, peçete, kalem kutum, en az bir adet defter, mümkünse okunacak bir şeyler, güneş gözlüğü, hesap makinem - her an sınavlara quizlere hazırlıklıyım çünkü genelde unutup son anda öğreniyorum-, ilaç ve küpe kutuları, kartlık, anahtar, cüzdan, şarj aleti, parfüm/deodorant.
Manyağım biliyorum ama 5 dakikalık mesafeye bile bu çantayla giderim. Ani kararlar verebiliyorum çünkü, "haydi okul çıkışı İstanbul'a gideyim" gibi :d
En önemli ikili, müzikçalar ve kulaklığımsa cebimde oluyor, onları da unutmayayım. :d

Maşallah hızır acil gibisin tatlı.))

Telefon ve babamın maaş kartı yanımda olsun da gerisi mühim değil. :p

para, ıslak mendil, anahtar, telefon hep olmalı ekstralarda cabası

Geri