Yanında erkek oldugu halde kacamak bakış atan kız

Konu sahibi son olarak 4496 gün önce görüldü
Yanındaki erkeği adam yerine koymuyordur ve böyle bir kızı yanında taşıyanın sorunudur, akıllarını kullanıp böylelerine prim vermesinler diyeceğim de bazı erkekler için bunu başarmak çok zor maalesef...

Şimdi otobüs de oturan kadın yanında bir erkek oturuyor diye etrafa bakamaz mı ? başlık da bir sorun var. Şayet başlığa göre yorum yazıcaksak.

Nasıl baktığı ne amaçla baktığı önemli yani kimisi var gözü takılır bakar kimisi var yiyecek gibi bakar onun karekterine kalmış artık

Ben boyle bi kadina rastgelmedim simdiye kadar, ciddi anlamda.

Niye hep kızlarla ilgili konuları açıyor bu yeni üye arkadaş.

Nedeb kadın erkek diye başlık atılıyor?. Sevmiyorum bu durumu
Sevgilisi yanındayken başkasına kaçamak bakış atan insan modeli daha uygun bence. Yorumuma gelecek olursak.
Göz bu illaki etraftaki insanlara gözün çarpıyor bakıyorsun. Bir anlık dalgınlıkla olabilir hemen linçe gerek yok.
Fakat bunu gerçekten gözü dışarda insan yapıyorsa ve her fırsatta kullanıyorsa bir şey diyemem. O insanla işiniz olmamalı kadın erkek fark etmez. Ama kavun değil ki koklayıp alasın.
Gözünün önünde yapan sen yokken neler yapar.

Bakmayla cocuk olmuyo akidisler.

illaki bi kaçamak olacaksa
sevişmeli olsun
bak bak nereye kadar

çok ciddi konuşcam.
siz de yanında erkek olduğu halde bir kıza bakmayın madem öyle, kız atıyor da sen sırtını mı dönüyorsun? demek sen de yanında erkek olan kızı kesiyorsun.
püüü haysiyetsiz, utanmaz.
adam mısınız lan siz?
tutmayın beni.
bilemedim ya, çok saçma. bakan baksın, atan atsın, seven de sevsin.

Bende de hipermetrop var Alavarez ama gozluksuz de gorebiliyorum .p
Ay konu adina bakmadan Alavarez ne yazdi diye dalmistim konuya, silmeye usendim simdi:d

Bende de hipermetrop var Alavarez ama gozluksuz de gorebiliyorum .p
Ay konu adina bakmadan Alavarez ne yazdi diye dalmistim konuya, silmeye usendim simdi:d
Ben ısrarla gözlüksüz ve lens olmadan yaşamaya çalışıyorum Shini hanım.
Gözlüksüz görebilmeniz ne güzel...

Geri