Yanık acısı

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Çok canım yanıyor bilen bilmeyene duyan duymayana duyursun yokmu buna bir çözüm

ıyy yanık acısı hic bişiye benzemez gecmiş olsun

İki tane ağrı kesici merhem var şu an isimlerini hatırlamıyorum. Benim yüzüm komple yandı karpit kazanı patladı ve Şişli etfal hastanesine gittim doktor diş macunu sürdü düşünün artık. Bir eczacı bu dediğim merhemleri karıştırıp sürdü ve 5 dakika içinde tüm acı dindi, eczacınıza danışırsanız çözüm bulunabilir. Bu konuda eczacılar çok bilgili.

İzninle derdim var bölümüne taşıdım hem alıntı yapıp çözüm de bulabilirsiniz.
Geçmiş olsun bu arada. :f:

Oyy çok fena. Arkadasimin esi eczaci ona sordum yararli bi cevap gelir umarim.

Kantaron yağı sürdüm ama soğuk su haricinde bişey etki etmiyor yanık kremi gelcek bakalım

Silverdin ve bebenton gibi iki merhem var isimlerinin tam yazılışını hatırlamıyorum nette arattırırsan bulabilirsin.bugün piştiyiz kafayı komple yaktım gözlerimi kaynak aldı parmaklarımıda kızgın demire oturtdum küveti yanık kremiyle doldurup girmeyi planlıyorum

Diş macununun yanık ağrısını ciddi derecede dindirdiği gerçeği var , ama içindeki bir madde iyileşmeyi yavaşlatıyormuş. Yine de ağrıya dayanamıyorsan krem gelene kadar deneyebilirsin
Çok geçmiş olsun

Bir ateş düşürücü
iki karbonatlı su

karbonatlı suyu bi kova yap duşta bildiğin dök üzerine eğer geçmezse bana asit dök.

daha yeni yandım ordan biliyorum.

Bildigin sivi yagi yanigin ustune surersen aci falan kalmaz oke

"Silverdin yaniga iyi gelir anestolda sogutur aciyi alır" dedi arkadaş lakin baya bir geç oldu.

Her acinin bir ilaci varda, aşk acısının yok be gülüm.
Üff geliyorum ilk yardima:mks:

Yumurta akının işe yaradığını duymuştum fakat en mantıklısı silverdin.

Sancısı geçti ya 3-4 saat suda tuttum ama

İs yerinde cok fazla yakiyorum ben de kendimi. Silverdin surebilirsin biraz sizlatir ama bir sure sonra da acisini alir. Gecmis olsun

Geri