Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Damlaları silmezseniz ve yanağınızda kurursa acıyor Süreyya Hanım. Çok gözyaşı döktüğünüzde de artık silmiyorsunuz bir noktadan sonra. Hayır fizik kurallarına aykırı değil.Yanaklari gözyasi neden acitiyor?
Fizik kurallarina aykiri bi kere.
Yanaklariniza süzülen yaslari silmekten yanaklar bir nebze zorlanabilir, parmak veya selpak veya mendil vs vs nedenlerden.
Soruyu romantik bazda ele alirsak, hayir o kadar agladigimi hatirlamiyorum.
Ruhsuzum,robotum..alman mentalitesi var..
Gözyasinin nemli hali acitmiyor.Damlaları silmezseniz ve yanağınızda kurursa acıyor Süreyya Hanım. Çok gözyaşı döktüğünüzde de artık silmiyorsunuz bir noktadan sonra. Hayır fizik kurallarına aykırı değil.
Belli.Soruya gelecek olursak hayır. Ağlamadım
Gözyasinin nemli hali acitmiyor.
Kuruduktan sonra Tuz orani yakiyor olabilir.
Niye silinmiyorsa?
Gözyasinin agirlik ölcüsünden yola cikmis idim..fizik kurali demisken..
öte yandan gözyasini akar akmaz silen biri,gözyasinin akittigi hissi kabullenmek istemiyormus.
Of senle mi ugrascam,defol git dercesine.
Belli.
Gözyaşı hafif tuzlu bir tatta ve kıvamda ya düştükçe tahtiş eder. Silersen de aynısı olur ve acıtır. Grip olduğunda sürekli silmekten tahriş olan burun gibi düşün.Yanaklari gözyasi neden acitiyor?
Fizik kurallarina aykiri bi kere.
Yanaklariniza süzülen yaslari silmekten yanaklar bir nebze zorlanabilir, parmak veya selpak veya mendil vs vs nedenlerden.
Soruyu romantik bazda ele alirsak, hayir o kadar agladigimi hatirlamiyorum.
Ruhsuzum,robotum..alman mentalitesi var..
Anladim.Gözyaşı hafif tuzlu bir tatta ve kıvamda ya düştükçe tahtiş eder. Silersen de aynısı olur ve acıtır. Grip olduğunda sürekli silmekten tahriş olan burun gibi düşün.
Yarim önce kalbimi isirsin da sonrası sonra kfkfkAnladim.
Yanaga düstügü ani yorumlamaya calistim.
Gerisi de varmis.Bilmiyordum.s.s.
Gözyasindan degil, yârin öpücükleri ve issirmalariyla,yanak asinmalari ve acilari diliyorum hepinize.
Olabilir .ddYarim önce kalbimi isirsin da sonrası sonra kfkfk
Venüs ve marsım balık. Ağlaklığım buradan geliyor olabilir mi…
Seni o kadar iyi anlıyorum ki…Normalde kolay kolay ağlayan sızlayan biri değilim. Ama annem vefat ettiğinde nasıl ağladığımı kendime sahip olamadığımı fark ettim. Allah affetsin ama ilk defa Allah’a isyan ettim.