yana gelen otobüsün içindekilerle göz göze gelmek

Konu sahibi son olarak 2626 gün önce görüldü
bazen kişi bakmamak için dikkat etmektedir fakat ister istemez göz göze gelir ve bakarlar. yandaki otobüsteki tanıdıksa daha ilginç olur bu durum.

Romantik bir an olma ihtimali yüksektir.
Keske o otobüse isinlansam diye düsünüldügü an olabilir.
Otobüslerin hareket etmesiyle , hayallarin süya düstügü an = aci son'dur

Yapmaktan en çok zevk aldığım şeydir. Yan otobüsten size doğru mal mal bakıp da sırayla herkesi süzen birisi var ise, o benimdir. ^^

yandakı otobusdekı kıza dıl cıkartmak :D onunda sana elıyle salakmısın ısaretı yapmasına sebeb olan durumdur :D

hele de ben ayakta tıka basa dolu bir otobüsteysem ve göz göze geldiğim arabadaki kişinin keyfi yerinde gibiyse çok kötü şeyler hissediyorum fena...

hele de ben ayakta tıka basa dolu bir otobüsteysem ve göz göze geldiğim arabadaki kişinin keyfi yerinde gibiyse çok kötü şeyler hissediyorum fena...

ilaveten taksi içindeyken otobüstekilerin beni durdurup, dövüp otobüse bindirip götürecekleri hissine kapılıyorum :p

:)) ama benim içimden geçiyor hele birde trafik varsa o tek kişilik arabalara ne saydırdığım belli değil :haha: aman arada kaynamayın benden demesi :cici:

Üniversitede yaşadığım sık bir durum. Servis aşkları meşhurdu o zamanlar. En büyük aşklar serviste başlar esprisine sebep oluyordu. jkdfashsdj :D

Çok güzel bakarım hatta otobüsün peşinden bile koştururum. :zuha:

Otobüsle yolculuk yaparken genelde iddaa oynadığım için pek karşılaşmadığım bir durum :):)

Hele karşında güzel biri varsa öküzün trene baktığı gibi bakarsın yeşil ışık yanana kadar..

Bende bakardim eskiden bir manyak kari bana hareket cekti ne oldugumu sastm.bir dahada aslaaa bakmadm

bakışılan kişi küçük bir çocuksa,ufak bir hareketle gülümsetmek keyifli oluyor.

Geri