Yamaç paraşütü

Konu sahibi son olarak 1409 gün önce görüldü
Adrenalin deposu.
Denemek lazim.

Fethiye Oludeniz tarafina giderseniz mutlaka Babadag'a cikin ve yapin, zirvede manzara inanilmaz guzel. Tavsiyem Sky Sports, gayet profesyonellerdi.

Gecen sene Ladik ilcesinde yapicaktim adam sozunde durup gelmedi.Sonra Ordu'da denk geldim yine yapmak istedim aksam saatine denk geldigi icin yine olmadi. Olmeden once yapmak istediklerim listesinde. Kus gibi gokyuzunde suzulmek istiyorum .p

Ben korkarim. Ne fazla yukseklerde olacagim, nede denizin sonsuz derinliginde. Ayagim toprak basacak. Dusuncesi bile ihihhhhh.

Hiç bana göre değil, yükseklik korkum var.

eylme dönşmesi, annemn "yamaç paraşütü de neymş? senn yamacn benm, parşüt de istiyosan eteğn altına girrsin düşme riskn de artk yok" demesindn dha eğlnceli olamzdı herlde

Parasailing yaptım ama yamaç paraşütü yapamadım. İkisi tabiki mukayese kabul etmez. Yüksekte salıncakta sallanmak gibiydi :)

Bence herkesin yapması gereken harika bir spor, yükseklik korkusu olanlara özellikle tavsiye ediyorum zira bendeki yükseklik korkusu ilk uçuşumda geçti.
Manzara için Ölüdeniz / Fethiye, uzun uçuş süresi için Tekirova / Kemer tavsiyemdir.
Özellikle Ölüdeniz'de çok yoğun olarak yapılıyor. Kuzenlerim sağolsun, yamaşüt pilotları oldukları için sık sık uçuruyorlar, bir süre sonra tek başınıza uçmak için gereken cesareti de topluyorsunuz. Son uçuşumuzdan birkaç kare paylaşmak istedim.

not: Uçuş deneyimi yaşamak isteyen arkadaşlar, bana ulaşıp gereken bilgilendirme ve tavsiyeleri alabilir

Yapmayan çok şey kaybeder hayatımda ki en eğlenceli deneyiimlerden birisi + zipline (Parkur kısa olsa da)

Geri