Yalnizzi'nin Aşk Hikayesi

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü

Bir Okul çıkışı eve giderken görmüştüm. Onu daha öncede görmüştüm ama hiç böyle olmamıştım. Evleri bizim evin iki sokak üstündeydi onu göre bilmek içn herşeyi yapmaya başlamıştım okuldan çokar çıkmaz evlerinin arka tarafına mutfak penceresinin baktığı yerde saatlerce bekliyordum arada bir çıkıp bakıyordu ve o her cama çıktığında benim yüreğim bir kuş gibi çırpınıyordu.

her bakkala gittiğinde benim önümden geçiyordu ama ben onu görünce kitlenip kalıyordum bana yaklaştıkça yüreğim daha hızlı atıyordun onunla ne zaman konuşmak istesem çenem kitleniyordu ağzımdan hiç bir kelime çıkmıyordu. bu böyle 6 ay kadar gitti ve ben hala onu her gördüğümde ilk defa gördüğümdeki duyguları yaşıyordum.

Onunla bir türlü konuşamadım 1 sene evinin karşısında pencereye çıkıp onu göre bilmek için bekledim hergün bazen saatlerce bekliyordum ta ki o pencereden bakana kadar onun yüzünü gördüm mü içim bi hoş oluyordu yüreğim kuş gibi oluyor içimi bir ferahlık kaplıyordu ve liseye başlamıştı ben okuldan çıkarçıkmaz onun okuluna gidip onu bekliyordum kapıda okuldan çıktıktan sonra hemen sevvise biniyordun onu sadece o zaman görebiliyordum ama genede bu beni rahatlatıyordu.

Okulda ona kimse bişey yapmasın diye okulda bir tanıdık varmı diye bakıyordum ve bir arkadaşımı gördüm ve ona ''bu kıza iyi bak ona kim birşey derse bana söyle onun kılına zarar keldiğinde benim haberim oldun'' dedim birkaç ay geçmişti böyle okula git gellerle arkadaşım birgün ''biri senin kızı dövmeye kaltı'' diyene kadar bende hemen kim olduğunu sordum söyledi bende gidip çocuka konuştum ve ondan sonra kavgalar başladı okulun önüne her gittiğimde kavga ediyordum artık birgün beni fena hırpaladılar birkaç gün gidemedim.

ve onunla konuşmaya karar verdim ama gene yapamadım onu görünce çenem kitleniyor sesim çıkmıyordu. Böyle 3 sene gitti bu ve ben hala onu ilk gördüğümde neleri hissettiysem hala onları hissidiyordum.

Ona olanları anlatamıyordum onu ne kadar sevdiğimi bir türlü söylüyemiyordum bunu için onu unutmaya karar verdim ve lise bitmişti artık ondan uzak olursam unuturum belki deyip üniversiteye gitmeye karar verdim ve kaydımı yaptırdım okul başladı 1 ay olmuştu ve ben onu hiç görmemiştim ama hergün onu düşünüyordum 2 ay olmadan memlekete döndüm eve gittim eşyalarımı bırakıp her zaman durduğum mutfak penceresinin karşısına geçtim 3 saat sonra görebilmiştim onu ama genede mutlu olmuştum içimi bir huzur kaplamıştı en azından o iyiydi bi arkadaşımdan onun cep telefonu numarasını aldım birkaç gün sonra okula geri döndüm.

Yokluğuna ancak birkaç gün dayanabilmiştim ve telefonuma sarılıp onu aradım sesini duyduğumda gene donakalmıştım nesimi bile çıkaramadım ve telefon kapandı ben bütün cesaretimi toplayıp tekrar aradım ama sonuç aynıydı ve mesaj yolladım ilk mesajım Seni seviyorum oldu tabi bu mesajı yollayınca kim olduğumu sordu bende söyledim beni tanıyamadığını söyledi ama birkaç mesajdan sonra kim olduğumu anlamıştı ve bana sana son bir mesaj daha yolluyacağı dedi ve beni bir daha arama dedi ve yolladığı mesaj şöyleydi

Ben seni çok bekledim ama sen bana gelip hiç birşey demedin bende senden birşey gelmeyince başkalarına yöneldim ve şimdi başkasını seviyorum bir daha beni arama mesajı okuyunca başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü adeta ve onu unuta bilmek için herşeyi yaptım ama bir türlü beceremedim ve bu sene 6. sene ve ben hala onu seviyorum ve bilmiyorum onu nasıl unutucam... Seni hala seviyorum ''KARTANEM''

Geri