Yalnızlığın En Çok Koyduğu Anlar

Konu sahibi son olarak 2919 gün önce görüldü
Sessizlikle artık başa çıkamadığın an.

Yanlış bir şey yapmışta olsanız sizi koşulsuz destekleyen birinin olmadığını fark ettiğiniz an.

bir yere gitmek istediginde eslik edecek kimsenin olmamasi.

Evde kendi nefes sesini duydugun an.

* Eli telefona götürüp, rehbere göz gezdirdikten sonra; arayacak kimseyi bulamadığın andır.

(bkz:*telefonun başında çaresiz bekliyorum

Uzun süredir yaşandığını anladığın an.

*

Sehirler arası otobüste yan koltuk boşken kafanı cama yaslağıdın andır

Bkz:Bayram Günü

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen kötü hissediyorum ve birine sarılıp saatlerce ağlamak istiyorum. İçeride bir ailen varsa ve sen bu durumu yasaklamıyorsan bu durum zoruma gidiyor.

Ebeveynlerin misafirliğe gittiğinde.dd

Yalnızlık neden koyuyor? :gamer:
Bu saatlerde meyve çayım, karpuz dilimli şortumla yatağa girip kısık ateşteki ışığımla kitap okuma zevki nasıl koyabilir onu bilemedim.

Yalniz kalayim diye deli olanlardanım. Keske hep basima gelse

Askerde hissederim gibi geliyor.

S..ctik yani.

* Eli telefona götürüp, rehbere göz gezdirdikten sonra; arayacak kimseyi bulamadığın andır.

yalnzlık her zmn koyar anı bklemz

Özlem ile harmanlanan yürek ve geçmişi düşünmeden edemeyen beyin'in işbirliği yaptığı an.

Yillarca kalabaliktan bunalip yalnizlik hayali kurarsin, ulastiginda da yalnizligin hic bilmedigin yuzuyle tanisirsin.
Kalabalik misafirler, guzel muhabbetli sofralar, cayin kahvenin yaninda edilecek dost sohbetini hasretle anarsin :T:

Yillarca yalnizliga alisirsin. Kendinle kpnusmayi muhabbeti seversin. Sonra kalabaliga guzel sohbetlere dalarsin ama yapamazsin. Yalnizlik seni bekler hasretle anarsin.

Hasta olunduğunda.
Bir de yağmur yağarken.

İki sevgili görünce insan özeniyor içimden Allah ayırmasın diyorum gidiyorum. :kaç:
Koyuyor ama sonra.

Çamaşır ve bulaşık makinesinin dolmaması.

Cayi yalniz icememek. Cok zor. Siz bilmezsiniz :T:

Başın ağrır. Ovacak kimsen yoktur. Yeni bir müzik ya da film keşfedersin, yeni bir şey öğrenirsin senin için ailen ya da arkadaşlarından farklı-o kişi- olacak kişiyle paylaşmak istersin. O kişi yoktur. Yalnızlığın çok avantajı vardır da, işte heyecanını sadece kendin yaşarsın. Mutluluğunu ve hüznünü de. Ailesinden birkaç senedir ayrı yaşayan bir insan olarak üzülsem "şimdilik duymasınlar üzülürler" başım derde girse "ben hallederim" yalnız olan son senelerim böyle geçti. Tamamen güvendiğim kişiler ayrı şehirde. Aynı şehirde olsam bile ne kadar paylaşabilirim? Velhasıl yalnızlık güzeldir, insanın kendisiyle sosyalleşmesi muazzamdır ama bence efenim herkesin bir sevdiceği olsun ay. O zaman ne diyeyim, hepimize aşk olsun. Öptüm canlarım.

uyudun mu diye
sorduğu saatler

Geri