Yalnızlığı seven kan grubu açıklandı

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türkçe kan gruplarından hiçbir şey anlamıyorum ben ya, hâlâ çözemedim bu sistemi ;d

Tabii ki böyle olacaktı. Eşim, ben ve kızım. Hepimizin bu anlamda kumaşı aynı.

0 kan grubu ilkel grup.
Bunlarin dogaya ihtiyaclari var.
Cikip avlanip,dogada yürüyüs vb aktivitelerle iclerindeki kodlari dengelemeleri lazim.
Yalnizlikla ya da yalnizligi sevmekle alakali bir sey degil aslinda..
Özgürlüklerine düskünlügü buradan geliyor.Diger kan gruplari gibi degil..kolektif normlar gelismeden var olmus bir grup.

O kan grubu insani avci/toplayici grub.
Onlara hareket lazim..

A grubu yerlesik hayata gectiikten sonra,tarima bel baglayan toplumun kan grubu.Mecbur lazim sosyallik.Onca tarlayi yalniz mi sürüp,bicecek?
B de hem orada hem burada olan grup göcebeler.

Yani bu arastirmayi yapinca hangi verileri kullanmislar bilmiyoruz..
Kan grubu hakkinda bildigimizi icerik ile harmanlamaya calistik...

Kan grublari cok enteresan bir fenomen.

Yalnızlığı seviyorum ama 0 değil-< A Rh- )

Aa ben demek bu yüzden sjsjsj
70 yasinda ki abla bana gelmek istiyor ikidir evden kacacagim birazdan sjsjsj
Müsteri müsteri kalsin ya pfa

Kan gruplarının ırklarla, göz yada cilt rengiyle bile alakası yokken, huyla suyla nasıl ilişkilendirdiniz.

Klasik lafımı yazayım: yok öyle bişi.

Ben de sıfır pozitifim ama alakası yok.

İnsan doğası gereği sosyal bir canlıdır. Bazen hayat yorucu gelir ve yalnızlık arzusu artabilir ama yalnız kalınca yine sıkılır ve başka insanları aramaya başlar yine. Geçicidir yani. Facebook neden küresel bir deve dönüştü sanıyorsunuz? Yada sosyal medya sitelerinin bu kadar popüler oluşunu düşündünüz mü hiç? Dijital alanda bile sosyal olmak, sosyal ilişkiler kurmak arzusu çok güçlüdür. Biz komün canlılarız. Toplumlar kuran, medeniyetler kuran, hatta BM gibi küresel kurumlar, bağlar kuran canlılarız. En basitinden insanlar mahallelerde, köylerde birden fazla haneyle beraber yaşarlar ve böyle yaşamayı severler. Neolitik çağlarda, 10.000 yıl öncesi bile yerleşim yerlerine baktığında hep toplu bir yaşamdan kalan kalıntılar, izler görürsün. O çağlardan önceki çağlarda yani mağralarda bile kalabalık yaşamış insanlar.

sıfırım noktayı da ben koyarım
öyle bi şarkı vardı sanki

kim yapıyor bu araştırmalari

Geri