Yalnız Yürürken Yanınızdan Geçen Sarmaş Dolaş Sevgililerden Rahatsız Olur musunuz?

Konu sahibi son olarak 198 gün önce görüldü

?

• Olurum.

Kullanılan: 6 25.0%
  • Olmam.

Kullanılan: 18 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
ya şimdi anlık bir görüntü için rahatsız olunmaz mesela metroda çok yiyişen oluyor onlar rahatsız edici tabi çok şahit oluyorum

tamam simdi metro da yiyismesinler, yasslansinlar sarilsinlar ama, toplu tasima araclarinda yiyismenin bir romantikligi de yok tamamen azmislik yani, o cok mantikli

ha bir de opusmeyi direk yiyismek olarak anlayan sevgililer var birbirlerinin hayat enerjilerini emiyorlar gorsen :D

acikcasi sokakta falan sevgilimi oyle opesim gelmez heralde "ayy asssskiim tren de ne romantikmis demi yaaav" falan :D

o degil de metroda koca bulan teyzeler var telefondan hemde :D onlarada izin vermemek lazim

metro güzel bir yaşam alanı ya neler yaşadım ben çok çeşit var yolculuk boyu birçok malzeme çıkıyor :D özellikle aksaray-havalimanı metrosunda

sarmaş dolaştan olmam da böyle utanma sıkılma olmadan farklı şeyler yapanlardan rahatsız olurum.

olan var olamayan var (:

sarmas dolas rahatsiz olmam da yesil alanlarda yada burda cok olan kasada beklerken "opusmeler" felan rahatsiz ediyor beni, oyle seylerin yeri oralar degilmis gibime geliyor

Alenen sevişmedikleri müddetçe rahatsız olmam.

ben yalniz degilken de rahatsiz oluyorum dip dibe surekli el ele kolkola canimli cicimli şap sup opmeler dahasi da var falan filan
Bunlar beni deli ediyor gercekten herseyin bir yeri var sokakta bu tarz olaylar beni rahatsiz ediyor evet​

Olmam dedim fakat ben aynı sekilde sevgilmle sarmas dolas gezme taraftarı değilim gezenlere de saygı duyuyorum onların tercihi sonucta

Beni tahrik etmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar.:D

Valla opusuyolarsa falan rahatsiz olurum onun disinda sadece sariliyolarsa umrumda bile olmaz

bunu düşünen arkadaşın threesome hayalimi var acaba ? size ne olum adamın sevgilisinden

Geri