Soru C Yalnız olmak mı zor yanlış yerde olmak mı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Yalnız olmak mı zor yanlış yerde olmak mı?​

yanlış yerde olmak
fark edildiği anda her saniye zulüm gibi gelmeye başlıyor

Yalnızlığa ne anlam yüklediğinize ya da seçim mi zorunluluk mu olduğuna göre zorluk derecesi değişir ancak yanlış yerde olduğunuzu fark ettiğiniz an, bu duruma son verme şansınız vardır.

İkisi de çok zor değil, yeter ki bakış açınızda çözümsüzlüğe yer olmasın.

Yanlış yerde olmak

Bu ikisi de zor zaten.
Ama ikisini aynı anda yapanı da tebrik etmek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Sim
Yasamak mi zor yoksa çince mi?

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
İkisini de mükemmel bir uyum içerisinde yürüttüğüm içinde kendimle gurur duyuyorum.

Yanlış yerde yalnız olmak. Mesela yeni tıraş olmuşuz oynasak cileyt reklamında oynarız, üf yakıyoruz fekat yanlışlıkla gay bara giriyoruz içerideki deri yelekli nonoşlar dönüp bakıyor bir sessizlik oluyor...

ALLLLAH KAÇIMM

bhibatsam-cute-kid.gif

Bilemiyorum. Herkes başkasının imtihani daha kolay sanıyor.

Yalnız olmak, ya da yanlış yerde olmak da bir seçim.
Herkes kendi seçimlerinden sorumludur bu hayatta.
8 milyar insan içinde yalnızsan, ya da yanlış bir yerdeysen. Zaten hiçbir şeyi hak etmiyorsundur.

Şimdi düşünüyorum. Tek başıma bir mağarada yaşıyor olsam, sabahları beni vaktinde uyandıran olmaz ve av zamanını kaçırırım hep.

Diğer türlü, diyelim ki av dönüşü yanlış mağaraya girdim ve birden fark ettim ki yalnız değilim. Bir Boz Ayı ile mağara kavgası vermek de baya zorlayıcı olabilir.

Karar veremedim.

Olum siz hic yannis yerde oldunuz mu cok pis zor

Evet, bir kere bayanlar tuvaletine girmiştim ve elimi yıkarken bir bayan girdi içeri.

ünlü birinin dediği gibi
hepsinin bir sonucu olur

Yanlış yerde olmak zordur. Bulunduğun orfamdan çıkmak kolay olmuyor her zaman. Afrika'da kıtlık içinde yaşayan birinin açlıktan ölmek dışında bir seçeneği olmuyor bazen.

Geri