Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen yalnız kalmak ister insan. Uzun zamandır ağlamamıştır ağlamak ister. Bazen yalnız kalmak ister insan. Insanlar dan ötekileştirdiklerinin hesabını sormak ister.
Bazen yalnız kalmak ister insan. Tüm nefretini, öfkesini kimse duymasın diye kendiyle patlar içini.
Bazen yalnız kalmak ister insan. Özlemine iki çizgi atıp onu ister, onu özler.
öyle bir sınırdayım ki artık bu istekten kurtulamıyorum dediğim durumdur.
epeyce bir süredir birçok planımı kendi kendime, bir başınalığa göre yapmaya özen gösteriyorum dediğim durumdur.
Ne diyordu lanet olası karı, soğuk soğuk bakan mavi gözleriyle, belli ha duldu da, ay duldu da mı denir, dulduydu, peki duldaydı? Neyse abla yanıyor belli, ne diyordu orada Sıkenlin dedeme?
"Tek başına oturmak ayrı kalmak düşüncesini kuvvetlendirir."
Oradan güzel bakışlı ağabeyimiz Firedıriksın zıplıyordu hemen konuya
"Yalnız kalmayı istemek hastalık mıdır?"
Arkadaşlar hepiniz şizokren olmuşsunuz k. bakmayın... :lWJvWJ:
"Hayattan aldığımız her zevki ona muadil bir ıstırapla ödediğimizi bildiğim için, hiçbir şeyden yüzde yüz saadet ümit etmiyor ve yüzde yüz felaketten korkmuyordum."