Yalnız kalmayı istemek

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Sıkılıyorum kalabalıktan.

Severim sık sık yalnız bırakırım kendimi:)

Sırf bu yüzden ara sıra hayatımdaki insanları kırdığım ve terslediğim olmuştur. (:

gecen sene oyle bır yer bulmustum kı okulun orda manzaraya karsı banka otururdum o an en yalnız ınsandım ve guzeldı.

Benlik bir şey değil, yalnızlığı hiç sevmem.

@ıssız kalmak gibi birsey

Yakın çevrenin, "ne halt yiyecek acaba" diye düşünmesine sebep olduğu da görülmüştür.: )

Hep gittigim bir yer var orda hep yapayalnız otururum
kimse gelsin yanıma istemem ) genelde zaten yalnizim da
orda ama yalnızlık guzeldir)

bir kavgadan sonra yalnız kalmayı hiç tercih etmiyorum öfkemi saçmadan sakin olamıyorum ben
ama bazen bazı durumlarda yalnız kalmayı tercih ediyorum mesela çok sıkıldığım bir olaydan sonra yalnız kalasım geliyor. Ya da yorgun olduğumda
ıssız'ında dediği gibi pişmanlık duymamak için bazı şeylerden kaçıyorum yalnızlığa sığınıyorum

Yalnız kalmayı istediğimde genelde şarkıların bana eşlik etmesini isterim.

Bu alanda profesyonel biriyim

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Yalnızlıginizi dinlemek belkide orda kendinize yeni bir duzen arayisina girme cabasidir. Saygi duymak gerekir.

Bence günümüzde temel ihtiyactir.
Çok kez yaptığım.. keyfi olarak cevap vermediğim telefonlar,mailler kendi özgürlük alanimi genişletmek için yaptığım kesinlikle günümüz insaninin ihtiyacı olan öncelikli şey.
Hayatında bir şeyleri düzene koyup düşünmek için en gerekli şey hatta.

hissetmediğim duygu. İstediğim vakit yalnız kalabiliyorum. kimse de eksikliğimi hissetmiyor, 1 hafta olmasam, öldü mü bu çocuk diye soran olmaz.

Geri