Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugünlerde hiç dinlemediğim bir şarkıyı keşfetmek istiyorum.
Hani eskilerde yapılmış olsun ve ben dinlemiş olmayayım ben de niye dinlemedim şimdiye kadar diye hayıflanayım..Hayıflanmak da yetmesin 'tüh tüh, vah vah' yapayım..Öyle bir garip keşfetme olsun, diyorum.İlla benim bulmam gerekmiyor.
Bana bir şarkı bulun.. O şarkıyı bir kez dahi dinlemiş olmayayım...
Biliyorum ; daha bilmediğim ,duymadığım ,okumaya şansım olmayan bir çok müzik var.Bana bir şarkı bulun...henüz benim keşfedemediğim olsun ...ve hayatıma giren her müzik gibi anısı olsun...
Bütün yaşama cesaretimi ölülerden alıyorum. Anlatılarında yaşadığım ölülerden. Bu kahrolası dünyayı, yaşanır bir dünyaya dönüştürmeyi başarmış ölülerden. Dünyanın ihtiyacı olan, her olguyu vermiş, söylemiş, yazmış ölülerden.
Uzaklarda, çok uzaklarda
Bir’i var;
Hayatına teğet geçtiğim.
Söylemek mümkün, susmak ikimiz için de en iyisi..
Harfler ağlaşıyor çaresizliğine..
Hayatına saplandığım
Biri var.
Büyük ve güzel şeylerin dışarı çıkmasına izin vermiyor, korkuyoruz. Düşünmekten ve sevmekten korkuyoruz. İnsan olmaktan korkuyoruz. İşin içine bir kere acıma girerse, ondan bir daha kurtulamamaktan korkuyoruz.