yalancı dostluk

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
o insanın sesini duymamışsın kendisini görmemişsin, nerede yaşadığını bilmiyorsun
ama canim cicim takiliosun kanki kunki takiliosun bide samimi ayagi yapiyosunuz nereniz samimi kardesim?

Bi,de yalandan birbirlerine sevgi içerikli cümleler filan söylüyorlar ya sabır.

sorsan adını bilmez lol

Samuş haklı.
Söyleyin çabuk nereniz samimi heeee?

Benim ayak serçe parmagim çok samimidir.

Konu sahibinin tanımlaması üzerinden gidecek olursak;

O insanın sesini duymamışsın kendisini görmemişsin, nerede yaşadığını bilmiyorsun
ama canim cicim takiliosun kanki kunki takiliosun bide samimi ayagi yapiyosunuz nereniz samimi kardesim?
Bi,de yalandan birbirlerine sevgi içerikli cümleler filan söylüyorlar ya sabır.

sorsan adını bilmez lol

Görmediği kişilere aşık olmaktan ya da duygu beslediğini iddia etmekten daha samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorum.

İnsan bazen ortak bir his yakalar ve o insana kanı kaynar, neden olmasın ki?

Askerde üst devrem ranzaya hoş geldin kader arkadaşım yazmış. Görünce gözlerim dolmuştu, bazen hem eğlence hem de maneviyat paylaşmak adına samimiyetlik veya arkadaşlık kurulabilir.

Halkımızın irite bulması, karakteri zayıf olanlara sık denk gelmelerinden diye düşünüyorum.

Ben çok mıç mıç olmamak kaydıyla tanışmadan uzaktan sevdiğim kişiler var.
Bazen denk gelince de konuşurum samimi gelirler bana.
Gözlem diye bir şey var çünkü,bazen yanılırsın bazen hedefi 12den vurursun.
Çok yakın olanlara da laf söylemek haddime değil belki de tanışıyorlardır foruma yazmasalar bile bilemeyiz.
@samaEL keke şimdi sen beni tanımıyorsun ama sevmiyor musun bu kekeni....
Üzdü....

Tüm kullarını severim yaratandan ötürü. Üzen olursa, onun da vardır mutlaka bir sebebi.

arkadaş olabilmenin eski kalın duvarları yıkıldı artık...... çok da iyi oldu..... çünkü burada önyargılarımız sadece yazdıklarımızdan oluşuyor..... haliyle birbirimizle iletişimimiz daha rahat oluyor...... mesela climaxa aşko diyebiliyorum burda..... ama karşımda dikilse aklıma bile getiremem o krlimeyi....... o nedenle görmediğim, duymadığım, nerede yaşadığını bilmediğim bütün aşkolarıma selamlar burdan...... :emoji_hugging:

Ben çok mıç mıç olmamak kaydıyla tanışmadan uzaktan sevdiğim kişiler var.
Bazen denk gelince de konuşurum samimi gelirler bana.
Gözlem diye bir şey var çünkü,bazen yanılırsın bazen hedefi 12den vurursun.
Çok yakın olanlara da laf söylemek haddime değil belki de tanışıyorlardır foruma yazmasalar bile bilemeyiz.
@samaEL keke şimdi sen beni tanımıyorsun ama sevmiyor musun bu kekeni....
Üzdü....

ya benim anlatmak istediğim burda aslında
yıllardır forumda canımlı cicimli konuşan
sevgi pitirciklarinaydi lafım

sen üstüne alınma ayrica çokça sewiyorum seni ama belliki pek belli edememişim svgimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Aze
ya benim anlatmak istediğim burda aslında
yıllardır forumda canımlı cicimli konuşan
sevgi pitirciklarinaydi lafım

sen üstüne alınma ayrica çokça sewiyorum seni ama belliki pek belli edememişim svgimi
Oh oh neler yazılmış burada. @samaEL yavaş canım frene bas biraz, ekran görüntüsü alındı, gerekli bilgiler verildi Mehmet beye..
@Aze uğraş dur bundan sonra, sevgilin var aldığın iltifatlara bak! Anında satış yaparım bilirsin.
Aman keke biraz dikkatli yaz lütfen, sonra yanlış anlaşılmalar olabilir, sen gör Aze adamı foruma üye yapacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@samaEL oy mesajını düzenlemiş nasıl güzel çocuk bu... Laf sokmalarina geriden geliyorum ben biraz, run biliyor o işleri o anlatıyor öyle bilgim oluyor... Ben de seni severim dumansız...

@Run ben hatayı mehmeti sizinle tanıştırmakla yaptım... ikinci hatam foruma getirmek olur ama şimdi değil daha zamanı var... Şimdi gelirse stalklayip durur ilk mesajlarıma kadar sonra hurrra gelsin kavgalar....

Son düzenleme:
Forumda bir arkadaş grubunun içinde ajan var ve her şeyi anlatıyor :) kadınlar sır tutma konusunda biraz beceriksiz maalesef. Danışıklı dövüş işlerini de güzel yapıyor.
Ah benim elmalı kurabiyem.

aga gozumle sahit oldum cokta güldüm aslinda neydi o öyle ya hahahhaah. harbi yalan dostluk

Geri