Yalan söyleyen siyasetçi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Küçük yalanlar hepimiz söylemişizdir, fakat bazı siyasetçiler artık çizmeyi aşmıştır. Bu yalanların bir çoğu Halkı provoke eder.
Bknz.
ankanin-secim-verileri-kemal-kilicdaroglunu-yalanladi_38ccd131.jpg

Yalan söylemedi ancak yanlış bilgilendirilmiş olabilir ve seçim sonrası görevden alma ile gerekeni de yaptı. Farklı kaynaklardan gelen bilgi akışının tutarsızlığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Dürüstlüğünden şüphe edilecek bir isim değil Kılıçdaroğlu...

bu tarz söylevler seçim gecesi için normal karşılanabilir. yanlış bilgilendirilmiş olabilir, gerçekten o an önde olabilir, diğer partilerin manipülasyonundan seçmeninin umudunu korumak istemiş olabilir abartılacak bir şey değil. binali yıldırım ibb'nı kazandı algısı yaratmak için köprülere asılan afişlerle eşdeğer değil.

Dürüstlüğünden şüphe edilecek bir isim değil Kılıçdaroğlu
bu biraz abartı işte, diğerlerine göre daha sık dürüst tutum sergileyebilir fekat söylediği yalanlarda unutulmuş değil.

bu biraz abartı işte, diğerlerine göre daha sık dürüst tutum sergileyebilir fekat söylediği yalanlarda unutulmuş değil.
Siyasi isimler arasında en tutarlı kişilerden birisi bana kalırsa ancak siyasette bazen olmadık şeyler de yaşanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Sux
hersey güzel olacak diyen ve ogündür bugündür hic birsey yapmayan
ilk icraati belediyenin iscilerini cikartan pkklilari yerlestiren bu deyilmiydi ismini unutum siz söyleyin bari

Geri