Yalan Söylerken Sizi Ne Ele Verir?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Belkide Hayatta En KÖtÜ Sey Birisinin Size Yani GÖzlerinizin Icine Baka Baka Yalan SÖylenmesi Belki Gercegi SÖylese Kizmayacagiz Bir Konu Ama Daha Sonradan Öygrenipte Bir Tuhaf Oldugunuz Bir Yalan SÖylenilmistir Size........

Sorum: " Bir Insanin Yalan SÖyledigini Nerden Anlarsiniz??

"Ve Karsiliginda Ne Yaparsiniz ?

Çok cümle kuruyorum ve saçma kopuk kopuk olmasi ele veriyor beni.

Ben gözünün içine bakarak yalan söyleyemem.
Bilhassa anneme.
Der ki "gözümün içine bak bakim.."
Zaten yere tavana falan bakarım anlar.

Yalan soylerken cok kasiliyorum sanki anlayacak gibi. Olmayan seyleri soylemek bana her halukarda zor geliyor cunku buna iltifat dahil. Hadi diyelim bir şekilde söyledim bu sefer ya sonra itiraf ediyorum ya da agzimdan kaciriyorum. O zaman da her sey daha beter oluyor. O yüzden o toplara hic girmemek en iyisi.

Kendini davranışlarıyla belli eder, kızarır ve gözlerinize bakamaz.

Yemin ediyorum bu konuda çok başarısızım ve başıma gelecek her şeyi göze alıp doğrusunu söylüyorum. Söylemek istemediğim şeyi de kıvırmak yerine, söylemek istemediğimi dile getiriyorum.

Çünkü bir kere kesinlikle hikaye yazamıyorum.

Anlatmadığınız ve konuşmadığınız için Etrafta biraz soğuk ve nobran olarak tanınıyorsunuz. Ve hatta kibirli olarak nitelendirildiğim bile kulağıma geldi. Öyle olmadığım halde. Ama ilk paragrafta söylediğimi yapmayı öğrendiğimden beri kafam daha rahat ve kendimi daha güzel hissediyorum.

Tercihim.
Anlamasını istediğim zaman dilimi gelmiştir.

İMAMMIYORUM.

ben de imammıyorum jaksj

ya bişi dicim öyle yazmışım gerçekten yalan söylemek pek tercihim değil ama geçenlerde ufak bir yalan söylemek zorunda kaldım ve çok değil iki gün sonra yalan söylediğimi unuttum ve rezaled 1 dürüm yaşandı.

Bir kez daha anladım ki herkeş başarılı olduğu şeyle ilgilenmeli. meselası ben amuda kalkmakta başarılıyım

ben de imammıyorum jaksj

ya bişi dicim öyle yazmışım gerçekten yalan söylemek pek tercihim değil ama geçenlerde ufak bir yalan söylemek zorunda kaldım ve çok değil iki gün sonra yalan söylediğimi unuttum ve rezaled 1 dürüm yaşandı.

Bir kez daha anladım ki herkeş başarılı olduğu şeyle ilgilenmeli. meselası ben amuda kalkmakta başarılıyım

Yalan yalanı doğurur bir yerden sonra söylediğin yalanları sen bilenem unutursun o yüzden yalansızlık özlemi çekmeliyiz ve Bulutsuzluk Özlemi dinlemeliyiz.

[YOUTUBE]XczgFIH06_k[/YOUTUBE]

Geçen gün kitapçıda "Amuda Kalkım" adlı 1 kitap gördüm, yazarı Zeynep Bilmemne'ydi, demek o sensin. Hayırlı amutlar dilerim. :hello:​

Yüzümün kızarması.

Yüzüm kızarır ellerim titrer hiç beceremem yalan söylemeyi

"yalan soylemenin gerekliliğinin dayanilmaz hafifligi"
diye bir kural su hayatta
kimse ciplak gerceklerle mutlu olmuyor
insanlar sadece yüceltilmek ve onaylanmak istiyor cunku

Geri