Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fark etmedim çünkü senin yorumlarını hiç okumuyorum, malum aramızda soğuk rüzgarlar esiyor ve hiç düzelme ihtimali bulunmuyor.
Bilmiyorum ancak sevenlerin var ve hepsi birden yanılıyor olamaz, kendine haksızlık etme derim.
Hoca değilim ancak ilk yazan arkadaş öyle yazınca devamı geldi.Hiç farketmemişim soğuk rüzgarları.Belki olmuştur bir şeyler ama ben hatırlamıyorum gerçekten.
Belki de hepsi yanılıyordur sen haklısındır bilemeyiz de.
Belkiler çok hocam.
Bana değer veren hiç kimseyi yanıltmam kolay kolay.Hoca değilim ancak ilk yazan arkadaş öyle yazınca devamı geldi.
Hatırlamıyorsundur belki de...
Dilerim yanılmazlar.
Sen kesin Rus kızlara da MSN üzerinden yalan söylemişsindir, yakışıklı birisinin fotoğrafını kendin diye göstermişsindir. Hadi itiraf et, az Rus peşinde koşmadın Karadeniz sahillerinde,....İlk MSN yazışma olayını bize gösteren arkadaşa denk gelmişti. Kız sandık, adam çıktı. Kamera açılınca şok !!
Brad Pitt'in resmini amcamın kızına, işte bu melnur diye gözterdim. Umarım hayal kırıklığına uğramaz. Bir de onun pasaport sorunu yok. Bir gün ansızın karşına çıkabilir.Sen kesin Rus kızlara da MSN üzerinden yalan söylemişsindir, yakışıklı birisinin fotoğrafını kendin diye göstermişsindir. Hadi itiraf et, az Rus peşinde koşmadın Karadeniz sahillerinde,....
İsmail, senin şu yama melnur bana çok yakın oturuyomuş. Çaktırmadan adresini falan alsana şunun. Bak şeceresini nasıl döküyorum onun. Kadın mı erkek mi, türk mü yunan mı hepsini ortaya çıkarayımBrad Pitt'in resmini amcamın kızına, işte bu melnur diye gözterdim. Umarım hayal kırıklığına uğramaz. Bir de onun pasaport sorunu yok. Bir gün ansızın karşına çıkabilir.
Büyük Camii nin yakınındaymış. Beni oraya davet etmişti. Ama sonradan öğrendim, beni orada bırakacakmış. Hayır sever biri gelir alır diye. Ama ben kocaman adamım. Kim beni alır evine götürür.İsmail, senin şu yama melnur bana çok yakın oturuyomuş. Çaktırmadan adresini falan alsana şunun. Bak şeceresini nasıl döküyorum onun. Kadın mı erkek mi, türk mü yunan mı hepsini ortaya çıkarayım
Açık adresini almaya çalışBüyük Camii nin yakınındaymış. Beni oraya davet etmişti. Ama sonradan öğrendim, beni orada bırakacakmış. Hayır sever biri gelir alır diye. Ama ben kocaman adamım. Kim beni alır evine götürür.
Yalan söyleyen ya da yaşamına dair abartılı anlatımlar yapan insanları çok kolay fark edebiliyorum çünkü zaten benim işim iletişim üzerine olduğu için insanların kurdukları cümlelerin satır arasındaki mesajları okuyabiliyor ve beden dilini rahatlıkla çözebiliyorum. Sanalda bu durum çok kolay olmasa da bazı yorumlarda insanların kendileri hakkında verdikleri ipuçları sürekli gözüme çarpmaya devam ediyor.
Seni yandaş Kitai alır besler. Ama önce bir bağış yaparsın herhalde camiye gidince. Aslında ithalat ihracat yapıyormuş rica et seni de ithal etsin artık ne olarak ithal eder bilemem ama sen gene de bir ricada bulun.Büyük Camii nin yakınındaymış. Beni oraya davet etmişti. Ama sonradan öğrendim, beni orada bırakacakmış. Hayır sever biri gelir alır diye. Ama ben kocaman adamım. Kim beni alır evine götürür.
Forumsalcılar alışık bunlara İsmail , iyi burada denk gelmemişsin .Pİlk MSN yazışma olayını bize gösteren arkadaşa denk gelmişti. Kız sandık, adam çıktı. Kamera açılınca şok !!