Yalan dedektörü

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15599283_orginal.jpg

• Bi adam yalan dedektörü almış.

• Akşam yemeğinde denemek istemiş.

• Oğluna bugün nerdeydin demiş.

• Oğlu da "okuldaydım" diyince dedektör ötmüş.

• Sonra oğlu itiraf etmiş, erotik bi filme gitmiş sinemada.

• Babası da kızmış, oğluna ;

• "Ben senin yaşındayken erotik nedir bilmezdim bile" demiş.

• Dedektör yine ötmüş.

• Bunu duyan anne gülmüş ve ;

• "Al işte senin oğlun" demiş.

• Dedektör yine ötmüş

• Anlayana tabi :))

Vay arkadaş nasıl bir aileymiş o :D

O senin paylaşımının kendi güzelliği de Cem Yılmaz geldi bi de aklıma yok o ona bu buna neyse uzatmiim ben :D

Hee şimdi görüyorum sen yurt dışındansın,ondan tuzun kuru konuşuyorsun vayy hain seni:D

Yaaa ne tuzu kurusu bu zaman farkı yedi bitirdi beni :p

Şu an saat 23:31 diyim ben sanai çok değil yaa 7 saatçik :p

İçim birden cız etti biliyormusun benim yaşamak istediğim ülkede yaşıyorsun..bak dostluğumuzu pekiştirelim :aga:sana çok soru sormam lazım soru bombardımana tutcam seni :D ama uykumda geldi kahretsin sen daha önce niye dimedinn banaaaaaa bunuu:D

İçim birden cız etti biliyormusun benim yaşamak istediğim ülkede yaşıyorsun..bak dostluğumuzu pekiştirelim :aga:sana çok soru sormam lazım soru bombardımana tutcam seni :D ama uykumda geldi kahretsin sen daha önce niye dimedinn banaaaaaa bunuu:D

Benim de bir zamanlar yaşamak istediğim bir ülke idi burası ama artık sıkıldım istemiyorum ben köyüme geri döncemmm :haha: Sen yat uyu zaman farkım ve ben buradayız artık bundan sonra her türlü sorunu cevaplamaya çalışırım dilim döndüğünce de ay nerden bileyim ya hu ben senin yaşamak istediğin ülkeyi ordan bakınca müneccime neym mi benziyorum :zuha:

Benim de bir zamanlar yaşamak istediğim bir ülke idi burası ama artık sıkıldım istemiyorum ben köyüme geri döncemmm :haha: Sen yat uyu zaman farkım ve ben buradayız artık bundan sonra her türlü sorunu cevaplamaya çalışırım dilim döndüğünce de ay nerden bileyim ya hu ben senin yaşamak istediğin ülkeyi ordan bakınca müneccime neym mi benziyorum :zuha:
Ben yatıyım biraz uyuyim sonra cevaplarım taam mı ?çünkü akşamdan beri yazıyorum tükendim beyin bi noktaya gelince durdu artık:D:D

Ben yatıyım biraz uyuyim sonra cevaplarım taam mı ?çünkü akşamdan beri yazıyorum tükendim beyin bi noktaya gelince durdu artık:D:D

Soru sormuycak mıydın sen :p Tamam anladım yat uyu thats enough :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri