Yalakalık yaparmısınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düz gidip gelmek dürüst yaşamak hayatın her Alanında Karşınıza engeller sorunlar çıkartıyor eğer işiniz gücünüz rast gitmiyorsa birazda yalakalık yapın her girdiğim işte çok Çalışır çok çabalar en iyisini yapmaya çalışırdım ama her zamanda iş olmadı mı beni çıkartırlardı hiç çalışmayan Şahıslar yalakalığın sayesinde her zaman öndeydiler Kişilik olarak çok şey kaybettiler belki bende yapsaydım zamanında şuan bir kaç iş yerim bir Sürü kapı kulum olurdu ben zor olanı Seçtim hiç işe yaramıyor ama en azından alçalmadım..

Hayatta beceremediğim ama zaman zaman " keşke kabiliyetim olsaydı şuna " dediğim kısırdöngüm ..

öncelikle başlıktaki mısınız ayrı olacaktı gözüme battı :T:
yalakalık yapamadığım için yüksek maaş almama rağmen işimi bıraktım kimsenin poposunu kaldıramam
mümkünse bu tarz tipler de uzağımda olsun isterim
birbirini pohpohlayan insanları görünce de inanılmaz gülüyorum : )

Hiç kimse yapmaz. Herkes öyle diyor en azından. Ozan Güven geldi nedense aklıma, hem kim kendi kötülüğünü sahiplenir ki?

En yalaka diye tanımladığınız kişiye bile sorsanız ; "Ben dünyanın en ilkeli adamıyım" der...

öncelikle başlıktaki mısınız ayrı olacaktı gözüme battı :T:
yalakalık yapamadığım için yüksek maaş almama rağmen işimi bıraktım kimsenin poposunu kaldıramam
mümkünse bu tarz tipler de uzağımda olsun isterim
birbirini pohpohlayan insanları görünce de inanılmaz gülüyorum : )

Azze hanım anca idare edin azz : )

Haklısınız en yalakası bile ben ilkelim diyor şikayette bulunuyor tuhaf.p

Yapmam hiç yapmadım

Fakat insanlar herkese artık yalaka der oldu. Heralde kendileri sevgisiz , anlayışsız,hoşgörüden bihaber olduklarından.

İlk defa yalakalık yaptım artık bende sizdenim D:

Ozellikle su siralar yapabilmeyi istedigim zamanlar oluyor. Hersey cok daha kolay olurdu eminim :nopsrn:

Yalakalık bir Sanaat. Uzman yalakaları sezebilmek yetenek ister. Acemi yalakaları kimse yanına yanaştırmaz. Yalakalık ve Nezaketi karıştırmamak gerek. Asker de kötü bir çavuş tum. Öyle olmak istemezdim ama şartlar beni öyle olmaya zorladı. Kıdemsiz er gelirdi yanıma, derdi, çavuşum ben yanlışlıkla iki dilim baklava satın almışım, birisini size vereyim. Onlar işin acamileriydi. Bir de yardım sever ve dürüstlük adına etrafımda dolaşanlar vardı. Onları kırmak zor olurdu. En iyisi kötü çavuş kalmak diye düşündüm ve öyle kaldım. İş hayatımda da müdüre hanımın sevdiği elemanı vardı ve beni işimden bezdirip ayrılmaya zorladı. Ben de istifamı verdim gittim. Aslında mücadele etmem gerekirdi. (Tavsiyem : Her zaman arkanızı da koruyun.) Yalakalar birer asalak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri