Yalaka İnsan

Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
Çevresinde kendisinden makamca üstün olan kişilere veya liderlik vasfi bulunan kişilere yaranmak için,onları öven ve devamlı pozitif iltifatlarda bulunan kişidir.Bu şahıs birey olma bilincinden yoksun olmakla beraber;ailemizde,okulumuzda iş hayatımızda ve siyasetin içinde bulunabilir.

Ve sürekli köpekliklerini yapmakla bu göreve devam edenlerdir.

kendilerine olan öz güven ve saygılarını kaybetmiş insanların işidir sadece dilleri çalışır.
karşılık beklentisi içindedirler.
iltifat ile arasında çok ince bir çizgi var karıştırmamak gerek.

Çıkarcı insan derim ben ona.

K*çınızda öyle bir dolanırlar ki,sanırsınız dünyanın en iyi insanı benim.Halbuki onun gözünde zerre değeriniz yoktur.Tek amacı çıkarlarını perçimlemektir o şahısların.Çıkarları gerçekleşince,yada gerçekleşemeyince bir bakmışsınız pufff yok olmuş o şahıslar. :D Ağzı kirli olan kadar ağzından bal damlayanlarada temkinli olunuz. ;)

Hicbir cikari olmadan kibar davranan, kendisi yürümek istedigi icin, herkesin önüne gecip kosmasina izin verenlerle karistirilmamali. Yalakalik cikara dayalidir.

cikarici insandir,cok komik durumdasiniz

Var bir tane, tanıyorum assajfdşlsjkd. :D

Karşımda mevcut bir tane.
Ego sorunludurlar,kendilerini sürekli kabul ettirmeye çalışırlar.
Bukalemun gibidir bunlar.

Okadar Çoklar ki..

En Nefret Ettiğim İnsan Modeli.

vbseo_like.png
vbseo_like.png
Likes Given
516.216.546.142.000
:p

Hiç olamadık be abi zaten olsak bu halde mi olurduk iş yerinde terfi eder büyük başların her daim yanında olurduk biz hep sisteme karşı geldik işçi kaldık..

kendi çıkarını düşünen türlü türlü planlar yapan ortam kaşarı.

Benden bekleyenlerin,hava aldığı eylem..

Eyvallahımız yok kimseye arkadaş..

Bi insan kendine bunu nası reva görür. :D

Herşeyin dengesini değiştiren, kendini başkalarından aşağı gören insan tipidir.

Geri