Yalaka İnsan

Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
Malesef yalakalık yapılmasından hoşlanan insanlarda var... ve o kişilere ayrı bi sevgi besliyorlar.. sanırım yalakalık yapıldıkca aradaki bağ kuvvetlenmeye başlıyor... etrafımda var bunlardan biliyorum....

Aslında o sevenlerin kendileri de yalakadır Anna, dolayısıyla hoşlarına gidiyordur. Etrafında olması üzücü..

Bu forumda olduğum için gurur duyuyorum:) dünyanın en müthiş insanları burada, harika bir ortam var. Hep diyorum, çok iyiyiz.
Herkes yalakalardan dert yanmış, nerede o zaman bunca yalaka.. tabii ki bizim forumda değil, oley oley ahah.

yalaka insanlarda takdir ettigim tek sey eninde sonunda harbiden isini bilmeleri ve gercekten yaptiklarinin, soyledikleri sozlerinin ise yariyor olmasidir. bir cok kisinin goze alamayacagi turlu turlu seyler vardir. bazilari da cesaretsiz. iste boyleleri icin yalakalik yapmak buyuk kolaylik. onur ve gurur dusurucu olsada bana gore, onlar oyle gormuyor. SURVIVOR gibi. ula yalakaligin bile farkli sebepleri var, dusun yani. cesareti olmayanlarin yalakalik yapmasi bir nevi zekice. insanlar tarafindan sevilmeyi veya garanti altinda olmayi saglayabiliyorlar kendileri icin. bazilarin da huyu ve tarzi bu.

ben sevmem, yapani da terslemem. aninda anlar ve tanirim. iyi, saygilar, ama mesafe pls. duymak istemiyom fuzuli ovguler ve laf getirme-goturme isleriyle ugrasanlari

Geri