#YakışıklıBaho

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Yakışıklı dostumuz Bahtiyar için hashtag olarak düşünülmüş, yaratıcı bir deyiştir. Dilden dile yayılmasını, dillere pelesenk olmasını dilediğimizdir. Yaratıcısı S4S'dir. Benim dışımda; Absent, S4S, No1, AntepLi arkadaşlarımız konuya vakıftır. Twitter'da açılacak olursa bu hashtag'i TT yapma çalışmaları için sosyal medya uzmanlarıyla yapılacak görüşmeler bizzat benim sorumluluğumdadır. :D

An itibariyle bir çok kişinin konusuna vakıf olacağı hashtag :) Sırf Baho'nun yakışıklı ve karizmatik olması gerekçesi ile sadece onu görebilenler tarafından TT olacaktır eminim. Her ne kadar ben çok yakışıklı bir adam değilim, hatta hiç yakışıklı değilim diyecek kadar mütevazi olsa da bizler onun bu asaleti karşısında boş durmamalıyız.

#YakışıklıBaho hashtagı ile bize destek olan kişilerden biri ile benim aracılığımla Bahtiyar arkadaşımız başbaşa akşam yemeğine çıkacaktır. Bu fırsat kaçmaz.

An itibariyle bir çok kişinin konusuna vakıf olacağı hashtag :) Sırf Baho'nun yakışıklı ve karizmatik olması gerekçesi ile sadece onu görebilenler tarafından TT olacaktır eminim. Her ne kadar ben çok yakışıklı bir adam değilim, hatta hiç yakışıklı değilim diyecek kadar mütevazi olsa da bizler onun bu asaleti karşısında boş durmamalıyız.

#YakışıklıBaho hashtagı ile bize destek olan kişilerden biri ile benim aracılığımla Bahtiyar arkadaşımız başbaşa akşam yemeğine çıkacaktır. Bu fırsat kaçmaz.

Bütün hatunları kampanyamıza bekliyoruz! Böyle bir fırsat bir daha gelmez!

Geri