Sözlük Yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek.

• Kullanıcı Jayus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Dışarıdan bakıldığında hiçbir engel yokmuş gibi görünse de bu durum genellikle yüksek seçicilik, geçmiş kırgınlıklar veya yalnızlığın sunduğu konfora duyulan alışkanlıktan kaynaklanır. Kişi, standartlarını düşürmek yerine doğru insanı bekleme kararlılığı gösteriyor olabilir veya sosyal çevresindeki "kesin sevgilisi vardır" algısı nedeniyle potansiyel adayların yaklaşmaktan çekindiği bir paradoksun içinde kalmıştır.

kendini kapatıyor insanlar. Algı yönetimi var çünkü çok yakışıklı birine çok güzel birisi olmasi şartmis gibi bir kalip var oysa insan her koşulda ve kriterde aşılabilir olabilir.
Ama maalesef "sen çok yakışıklısin yanındaki sana yakışmıyor" mantelitesi olduğu sürece çok insan anlasilmadan keşfedilmeden yitip gidecek..

• Beğen
Tepkiler: RK
İlişki yaşamak için doğru zaman olmayabilir veya sadece kendine zaman ayırmak istiyordur. Uygun kişi ile karşılaşmadığı için yüzeysel birliktelikler de ilgisini çekmiyordur.

Benim gensligim

Bazi insanlar potansiyelinin farkinda olmaz. Bazilari olur ama kullanmayi bilmez. Bazilari icin gelip gecici bir durum iken bazilari da ruhunu seytana satabilir. Karisik isler bunlar.
Bir arkadasim vardi gayet yakisikli cocuktu. Bir gun denize gittik ve orada cok guzel bir kiz ile tanisti. Kiz baya sekuler bir kizdi. Cocuksa seriatci bir ailede buyumus cocuktu. Bir gun ayrildilar. Sonra dedik ne oldu falan.
Kiz amcasiyla tokalasmis cocukta bunu gorup namahremdir demis ve ayrilmis.
Yanlis yakisiklilik yanlis insanlarda dogru sekilde tezahür etmeyebilir. Cocugun sevgili olamadigi kimse cikmadi bu zamana kadar. Ama en uzun iliskisi 3 ay suruyordu.
En son kapali iyi huylu bir kizla evlendi. Kiz temiz yuzlu biriydi. Sonra taniyan tum kizlar uzuldu. Ama o ruhunu seytana satmaktan vazgecip seytanin ona bedava sundugu sehveti ve dunya nimetlerini elinin tersi ile itti...

Sevgili edinmek ve bu süreç ile ilgili prensipler kisilik gelisimi ile alakali bi sey cünkü.
Kisilik de cografya ve yetistigi sosyolojiden bagimsiz degil. Xasthur'un bir örnegini verdigi gibi.

yakışıklı sevgilisi olan zorluğu diye bir şey de var...... geçenlerde iftar yaptığımız mekanda tam yanı başımızdaki masadaki hanımefendi yarimi bir kesiyor, bir kesiyor… acemi de, belli ediyor.... hem komiğime gitti hem hoşuma... tabii bir parça da gıcık olmadım değil. ''yemeğin sonuna kadar ben bunu yoluvermezsem iyi” dedim içimden.jkghjfgh ay gurur duyarım, oh.

Abim bu. Kafa dengini bulamadı hala. İşin kötüsü ben de ona kimseyi yakıştıramıyorum. Kaldı evde.: )))

çok yakışıklı bir erkeğin kız arkadaşı yoksa hayatın karşısına doğru erkeği çıkarmasını bekliyordur.

Zaten aydın insan, memeden uzak yaşayan insandır. Kadınlar damdiktir, erkekler daha da damdiktir, o halde sadece düzenli seks ve kız çocuğu için, ben ömrümü heba edemem. Sevgililik, müstakbel evliliktir. Selam veren ne zaman evleniriz, senden ne çocuk olur halar malar, ay hoşt be.

HER ŞEYİ BIRAKTIM. Bugün pazartesi, çok meşhurdur pazartesileri yeni bir hayata başlayışlarım...

çirkin göbekli falan
ölelim ya

Geri