Yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ben hep ne diyorum ?
Babyface ve aşırı yakışıklı tipler çok itici ben oldum havası onları çok itici yapıyor.. Yada bazı yakışıklı tipler hep görseline değer verildiğini anladıgı için her zaman ezik oluyorlar. Birinin onları gerçekten sevebileceğine inanmıyorlar. Kullanıp peçete gibi atılan yakışıklı kardeşlerimizin yanındayız Sjsjsj
Birkaç tane babyface tanımıştım bayağı iyiydi tipleri falan ama gay çıkmışlardı yakışıklılar niye gay acaba jsjsjsj

7/24 overthink : D

Ben yakışıklı filan değilim de, ahırlarda-mahzenlerde Leylâ'yı aradım , bulamayınca , yasını tuttum.
Zaten ezip geçmek bize ayıp düşerdi, kim merhaba dese, ilk başta benim bir Leylâ'm var dedim, olacak şeyleri mahvettim. Ben seni iyileştiririm, ben sana Leylâ'yı unuttururum diyen kim varsa yaktım yıktım onları da üzdüm.

Ben demiştim, değiştiremezsin.

Ne bana yara bandı olun, ne ben sana. Yara bandı olmak, bu dünyadaki en kötü şeylerden. Ben istemiyorum.

Yakisikliliginin ekmegini yiyemeyen ve egosuna teslim olmus erkektir.
Aza tamah etmez. Bu yuzden oyle gozukur.
@Klaus hani guzel women'larin okuz olanlari var ya.
Heh yakisikli erkeginde is bilmezi mevcuttur.

Benim bir arkadasim vardi cok yakisikliydi adi ilyas , harbiden o kadar yakisikliydiki allaha cikma teklifi etse allah kayitsiz kalamazdi. Ama asiri dindar bir insan oldugu icin gittigi her yerde bir kizla sevgili olur numara alir vs
Ama cok kisa surerlerdi cunku
Kizlar terkedip gidiyordu.
(Manen ve cinsel bir suru sebep var)

Bazi erkekler icin ilk etap cok kolaydir tip oldugu icin. Ama bunun yaninda iliskiyi uzun surdurebilecek kalipta olmali. Yoksa hic bir anlam ifade etmiyor.
Sen de cok yakisiklisin , bunlar gormedi seni ama ben gordum. Mesela sen seni haketmedikleri icin uzak duruyorsun bu farkli bir sey elbette..
Erkekler icin yakisiklilik hersey. Ama kadinlar icin degil..
En azindan bazi kadinlar icin.

Son düzenleme:
kesin büyük sorunları vardır ya
dengesizdir belki
aldatmaya meyillidir bla bla bla

En güzeli sevgili kullanmamak, oh miss kafan rahat kebap.

Geri