Yakışıklı kocam fotoları

Konu sahibi son olarak 660 gün önce görüldü
bu aralar cok gormeye basladım abartmıyorum ıkı haftada 4 arkadaşım evlendi
biri nişanlandı
yakışıklı kocam fotoları gordum bı suru
feyse gırecegım kalmadı yahu yuzume yuzume evde kaldın dıye vuruyor bunlar :benmi::benmi:

Saatlerce napıyonuz o feysde? Benim giriş yapıp çıkış yapmam 2 dk sürmüyor bile sanırım. :/

Bende hiç yok öyleleri. :D Bir tane bile görmedim. :)

Tabi antep gelenek göreneklerine göre evde kalmışsın :asd:

bunlar hep okul arkadaslarımdı -_-
gırmıcem ben ya bu ne benı delı ettıler

En yakın arkadaşım evlendi diye "tek kaldin, yalnız kaldın" gibi bi takım laflara maruz kalan +++ kiskanacagi düşünülen beni de uyuz etmişti bu durum sonuçta herkesin hayatı kendine ve yasam bicimi farklidir ...
sevgilisi ya da eşi ile kendini etiketleyerek tatmin eden kadınlar için hep üzülmusumdur. : p

bence sen arkadaşlarına ihanet etme,
sessiz sedasız kapat olsun bitsin :P

tumblr da yok boyleler en ıyısı orda takılmaya devam :p

Evlenmeye bu kadar meraklı olmak bence iyi birşey değil.

Cicim aylari dogaldir. Bir kac ay yakisikli kocam temali calismalar her yerde karsina cikacaktir. Bir sure sonra camasir bulasik elim ayagima dolasir moduna girince gör bir de, sukredersin haline :kiki:

çirkin kocalarımız diye paylaşsalar yinede dert edermiydin ? konu gerçekten evlenmelerimi :D:D:D:D:D

hayır o zaman no problema yumurta gıbı suratlı herıf gormekten gozumden kan geldı yas geldı yeter ulan ısyaaağnnn

şahsen ben çok seviyorum. hatta arkadaşlarımın kocişleri yetmiyor başkalarının kocişlerini de görmek için gelinlerin tatlı telaşları sayfasını beğendim. <33

Aci gercek kaldin evde (:

Hiç denk gelmedim gelsemde dert etmezdim Allah mutlu mesut etsin der geçerim.:D

Geri