Yakışıklı erkeklere neden ilgi büyük oluyor

Konu sahibi son olarak 3548 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar sadece bu forum ıcin geçerli deil
Kendi gözlemlerimden yola çıkarak bu konuyu acdim
Üye resimleri kısmındada denk geldim
Örnek bir kişi foto paylaşıyor adam tipsiz en fazla 3 yorum var
Yakışıklı biri foto koyunca bütün forum kızlarımızın ağzının suyu akıyor bi cvplar falan
Örnek 》gülüşün güzelmiş veya bakışların güzelmiş ayakkabın güzelmiş bide sonuna utanma İconu yerlestiriyorlar yani bu kızlar neden böyle biri beni aydınlatsın lan

Upupup:liv:

Çirkin ve şüşko kızların fotoğraflarına olan ilgisizlik ve ilik gibi hatunların fotoğraflarına olan ilgiyle aynı olan durumdur.

bu ileti davul fırınımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

kardeş, biz aslanlar gibi boy boy fotolarımızı atarken forum kızları üye fotosu olarak ellerini, ayaklarını atıyor. napalım onlara hallenecek değiliz ya.

ozaman çirkin adamların yanındaki güzel kadınlar nası var ?

Kapalı hanımlarla derdiniz nedir sizin ? Dün de aynı şekilde saldırgan bir konunuz vardı bu konuda da maksadını aşan bir cümleniz var. Hayır geçmişte sizin tabirinizle "türbanlı" bir hanımdan ağır darbe yediniz de onun travması hala geçmedi mi? Öyle ise eğer hoş göreceğiz forumca. Gerçi nick seçiminizden ve forumlardaki bayan profillerini maaşallah su gibi ezberlemenizden az buçuk niyetiniz kendini belli ediyor ama yine de sormak istedim.

Evet arkadaşlar sadece bu forum ıcin geçerli deil
Kendi gözlemlerimden yola çıkarak bu konuyu acdim
Üye resimleri kısmındada denk geldim
Örnek bir kişi foto paylaşıyor adam tipsiz en fazla 3 yorum var
Yakışıklı biri foto koyunca bütün forum kızlarımız çoğunlgu türbanlı ağzının suyu akıyor bi cvplar falan
Örnek 》gülüşün güzelmiş veya bakışların güzelmiş ayakkabın güzelmiş bide sonuna utanma İconu yerlestiriyorlar yani bu kızlar neden böyle biri beni aydınlatsın lan

Upupup:liv:

Insanlari giyimine mini etekli ya da turbanli olarak siniflandirmak yanlistir. Bu yanlista isratci olman ise tek kelime ile komik.
Konu acmis olmak icin acmayin amaciniz bilgilendirme ve aydinlatici olsun.

Çünkü eşeğin yularından dolayı karikatürünü bırakıyorum buraya aranızda paylaşın .p

bırakmıyorum tabi, aklınıza gelse yeter alla alla :T:

Geri