Yakısıklı erkek cırkın kadın bırlıktelıgı

Konu sahibi son olarak 666 gün önce görüldü
Bkz. :nee:
aaron-taylor-johnson-colin-firth-tom-ford-party-02.jpg

muhtesem-ekip-eglencede-berrak-tuzunatac-muhtesem-yuzyil-mehmet-gunsur-1417208.jpg

jholloway.jpg

adama annen mi diye sormazlar mı :)))))

güzelliğin pekte önemi yok aslında , karakter olarak önde olması önemli , bi zaman sonra erkekler güzellikten çok karaktere bakıyor kanımca

o değil de niye üzülüyonuz, sanki onlarla olmasalar sizi alacaklar

benden daha güzel birisni istemem kıskanırım hatta kilo alsın diye bol bol yediririm göbüşü çıksın aptal kızlar ona bakmasın o benimmmmm

Bi kere eski sevgilimle sahilde yürüyoduk. Bankta oturan kızlar bize bakıp "çirkin şansı diye bişey var" dediler. Hangimiz üzerimize alınacağımızı şaşırdık. İkimiz de çirkindik

Aldanma güzelliğine-yakışıklılığına... gideceğin yer bir avuç toprak.. dimi ama böyle bakmak gerek mevzuya.. sanat dünyasında gelip geçici heveslerdir yaşadıkları..bizim gibi normal insanlarda sadakat,vefa,saygı gibi duygular esas alınır..

yüzü güzel değil diye içi de mi güzel olmayacak :D

belki hoşuna giden yerleri vardır :D ondan beraberlerdir.

yüzü çok güzel olup vücut çok iyi olup da bu ne yaa :D dediği iç güzelliği olmaktansa

yada neyse yaa herkesin hayatı :D

Tam tersi durumda : armudun iyisini ayi yer

C-707 cihazımdan gönderildi

Hahahha konu başlığına koyulan smile bana her seyi unutturdu

Yok görseldekiler fazla abartı.

Ben güzel kadın severim abi eli yüzü düzgün olsun.

Çirkin şansı'yla ilgili kısma değinecem.
İlk defa sevgilimin arkadaşı yanımda sevgilime söylediğinde öğrendim bu lafı. Hani şakaydı fln tamam da bi yerde ben utandım kızın yanında ya :/ yakışıklı bulunmak güzel bişey ama sevgiline çirkinsin deme biçimi gibi geliyor bana. O yüzden çok rahatsız edici bunu duymak. Kim ister sevgilisinin çirkin olduğunu duymayı ki? Söylemese de kızların duygularını incitir böyle bir durum. İncitmiştir de

Ruhlar alleminde de yasamiyoruz birazda yuzune bakilir olsun :T:

Bakımlı-bakımsız sorunu.

Geri