Yakışıklı erkek algısı değişiyor! Maskülen görüntü ortadan kalkıyor

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü
Keskin bakışlı ve sempatik olması neyime yetmez. Mıy mıy erkekten hoşlanmadığımdan maçovari tercihim. (Daha önce de dediğim gibi, kaba saba değil, kadınına önem veren maço)

Keskin bakışlı ve sempatik olması neyime yetmez. Mıy mıy erkekten hoşlanmadığımdan maçovari tercihim. (Daha önce de dediğim gibi, kaba saba değil, kadınına önem veren maço)
Tamam da benim nicki yazmam yeterliydi. Benim bakışlar acayip keskin ya, bir bakış ile karpuzu bile çatlatan biriyim :)
Benim ikinci adım sempatik zaten.. tam bir centilmen olduğumu söylemeye gerek yok sanırım.
Bir daha bu kadar uzun yazmana gerek yok, run demen yeterli bu tür konularda, teşekkürler.
Yalnız ben de keskin bakışlar ve keskin yüz hatları olan kadınları severim. Yuvarlak, sepet kafa sevmem ahaha.

Mutfak önlüğü ile erkek modeli diye bir konu çıkarsa söz seni yazarım @Run dd

Mutfak önlüğü ile erkek modeli diye bir konu çıkarsa söz seni yazarım @Run dd
Çok kullanışlı ya, özellikle benim gibi elleri konusunda hassas birisi için. Mutfak önlüğü kullanmasam elimi oraya buraya siliyorum ahaha. Peçete malum fazla pahalı artık, el bezleri de bir o yana bir bu yana uçuşuyor mutfakta :) çok dağınık biriyim genel anlamda.
Beni üzdün.. neyse ben uyuyorum.

Iste biz 2000 lerde kaldik bosuna demiyoz.

Oh be sonunda.. saçları tekrar sarı yapayım ben

yakında kısaca karma diyecekler
oturup kalacaksınız

Geri