Yakınlarda peçete vs yokken sümüğünüzü sağa sola, sürüp imha ediyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 673 gün önce görüldü

yapıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    7
Yakınlarda peçete vs yokken burnunuzdan çıkan sümüğü sağa sola, görünmeyen bir yere sürüp imha ediyor musunuz? .p

Yemek yiyoruz şurda.
Bi gidermisinz.

Yıllardır pc ve internet kullanıyorum ve forumlarda geziyorum böyle bir konu daha görmedim :D
Helal olsun bana bir ilki yaşattın :T:

Bu ilk okulda ön sırada oturan mutlaka sümükleri akan her sınıfta biri oluyor :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben hala arkadaşın banlanması taraftarıyım :T: Ne yaşadında böyle bir konu açtın merak ediyorum :D

parmagıyla yuvarlayıp atarlardı kucukken .p

Ben hala arkadaşın banlanması taraftarıyım :T: Ne yaşadında böyle bir konu açtın merak ediyorum :D

dunyanın en sacma anketlerınden bırıymıs hep baskalarımı sacmalasın bızde sacmalayalım dedım zalım banlatma meraklısısın sende :s:

evet. peçetem olsada öyle yaparım. huy olmuş küçüklükten koluma falan nereye denk gelirse
öpüyorum seni :D

dunyanın en sacma anketlerınden bırıymıs hep baskalarımı sacmalasın bızde sacmalayalım dedım zalım banlatma meraklısısın sende :s:

Banada hak ver bu yaşıma kadar böyle konu ve başlık görmedim :D Tamam bari 3 günlük ban atsınlar :D

evet. peçetem olsada öyle yaparım. huy olmuş küçüklükten koluma falan nereye denk gelirse
öpüyorum seni :D

ahaha ruh okuzumsun sen la xd
bende kucukken parmagım burun delıgıme gırmıo dıdı bırı oyarak gostermıstım bak benımkı oluyo dıe :haha:

Geri