Yakınındaki kitabın 70. sayfa 10. cümlesini bizimle paylaşır mısın ?

Konu sahibi son olarak 3057 gün önce görüldü
Başkaldırma kafaya yakındır, ayaklanma mideye.

...''İlkbaharda yanında Dalmaçyalı taşçılarla yeniden gelir....''

Chemotherapy, secilmis kanser hucrelerini yok eden ya da ureme yeteneklerini bozan kimyasal ajanlar ile tedavi.

Yavaş olacak evet olsun,aldırma,hızlı yükselişlerin inişide hızlı oluyor.

Artyom o güne kadar istasyondan dışarı çıkmamıştı.

Son olarak,eğer sorularınızı önceden hazırlarsanız,konuşma esnasında bir sonraki sorunuzu düşünmek yerine karşınızdaki kişinin yanıtlarına ve beden diline odaklanırsınız.

It follows, then, the divine, being good, is not, as most people say, responsible for everything that happens to mankind, but only for a small part; for the good things in human life are far fewer than the evil, and, whereas the good must be ascribed to heaven only, we must look elsewhere for the cause of evils.

Arkadas cumleye bak, 1 paragraf :D

Zira Allahütealâ bir ayetinde ''Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kaldık.'' diyordu. İstese bana sahip çıkardı, istese beni üzmeyebilirdi, elinden alınan hayallerinin hıncını benim masum düşlerimi hoyratça savurarak almayabilirdi, istese hayatı bana zehir etmeyebilirdi.

Bir zerrecik yerinden kayıp oynasa; alem harap olurdu, baştan ayağa.

O halde on saniyelik özet: Gücü açıyorsunuz.

In Victorian Period, there was abundance of novel genre.

Ama benim kaderim üzerine düşünecek vaktim yok.

Informazioni abbonati ? per favore, puo darmi il numero del Consolato Americano di Firenze ?

Meali :D

Abone bilgi servisi mi ? Lütfen bana Floransada ki Amerikan konsolosluğunun numarasını verirmisiniz ?

Sensizliğin ne demek olduğunu bilsen bu acıyı bana yaşatmamak için nefesimle birleşirsin ;)

gittiniz kitabınız 70. sayfasını açtınız 10. cvümlesini buldunuz ve buraya yazdınız hiç mi üşenmediniz bak ben bunu yazarken bile yoruldum ama yazmayı seviom

Yine de "Ne oluyor, neden?" Diye sormaktan kendini alıkoyamadı.

''Kusur aradığımı sanmıyorum, Hem sen bana hep böyle davranıyorsun.''

Geri