Yakamozumuzda var

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
13434687_629333433910847_6376791716188878453_n.jpg

huzur..

siyah biraz garip hissettirdi :) Maviyken daha bi huzur dolu

Sessiz sakin sadece senin hayalgücüne kalmış bir tablo gibi ben bu hayale 1 masa 2 sandelye 2 bardakta çay bırakıyorum.

siyah biraz garip hissettirdi :) Maviyken daha bi huzur dolu

doğrudur siyah renk tonunun vermiş olduğu bir belirti bence siyah hep insanoğlunun içini karartan bir etken olduğundan olsa gerek , ama maviyken de siyahikende ayrı bir huzuru oluyor maviliğin.. lakin güzel bir tespit di.. :hi:

Sessiz sakin sadece senin hayalgücüne kalmış bir tablo gibi ben bu hayale 1 masa 2 sandelye 2 bardakta çay bırakıyorum.

çok güzel , bir bakış açıcı ..
benden yüksek müsadenle samimiyet ile güzel koyu bir sohbeti de ilave edip pekiştirmek istiyorum :hi:

Resmine bakarken böyle hissettirdi. :) Ama eminim o siyahı da solurken verdiği huzur ayrı oluyordur , fonda rüzgarın ugultusu ve geriye kalan sessizlik .. :)

Forumda en çok dikkatimi çeken bölüm kendi çekimlerimiz oluyor kaptan.

Seviyorum bu alanları.

Daha çok paylaşım yapalım içimiz açılsın :)

Forumda en çok dikkatimi çeken bölüm kendi çekimlerimiz oluyor kaptan.

Seviyorum bu alanları.

Daha çok paylaşım yapalım içimiz açılsın :)

kesinlikle hem fikirim düşüncene , tebbesüm bırakamıyorum ama bil ki tebbesüm ediyorum şuan laptopum zaman aşımına uğramış vaziyette..
eksik olma Noah , yeterince gündelik yaşantımızın içersinde iç karartan durumlar oluyor dediğin gibi iç açıcı anlarda yaşamak , görmek gerekiyo yakamozun denize vurduğu maviliklerden selamlar , huzurlu geceler :hi:

Geri